Firea crede ca a fost sabotata, de aia au ramas 300 de blocuri fara apa calda.
Asa e, doamna Gabi, eu sunt sabotorul care a aruncat in aer o conducta supersecreta, dupa ce am gasit planurile de canalizare, ascunse in arhivele din 1960. Nu, nu e vina conductelor de pe vremea lu’ mamaia si a faptului ca dati banii pe care ar trebui sa ii dati pentru refacerea instalatiilor pe reclama nesimtita la tv..
Tot eu sabotez si traficul. Imi sun prietenii si iesim toti cu masinile pe la ora 18, in fiecare zi. Unii iesim si cu tramvaiele. Nebunii de noi, atunci ne lasa astia sa iesim liberi pe strada!
Wi Fi-ul promis din autobuze? Eu! Vin dimineata cu galeata si il fur de pe toate rutele. Am prieteni, suntem gasca de infractori. Mai fura si ei, dar cu paharelul.
Constructia spitalelor? Tot eu. Pai cine a mers in fiecare dimineata la guvernul PSD sa ii roage sa mai inventeze 15 000 de studii de fezabilitate si de avize? Eu, un simplu bucurestean, sunt sabotorul.
Kitschul ala cu hublouri de vapor si mobila Ludovic de la tine din sufragerie, din pozele pe care le pui cu mandrie pe net, tot din vina mea e. Pai nu va cumpar eu kitscuri scumpe de cate ori isi mai trage Pandele un bloc?
Cam asta. Acu’, ca ati aflat, mai ganditi repede o reclama de rahat, difizata pe un milion de euro, in care sa spuneti cat de smechera e primareasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *