Home / Uncategorized / Femeile in trafic. Azi, despre prietenii imaginari

Femeile in trafic. Azi, despre prietenii imaginari

p

“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

de Alina

 

Prietena mea de calatorii si de explorat teritorii necunoscute este Gabriela de la Waze. Ca in orice relatie, exista momente bune, cand ii multumesc frumos ca am ajuns unde trebuia, dar avem si momente mai tensionate, cand insista sa ma duca prin tot felul de pustietati si locuri dubioase. Una peste alta, ne intelegem dar ne si certam.

Azi trebuia sa ajung intr-un loc. Stiam drumul pana la un punct, stiam ca ar trebui sa mai am vreo 7 km si la un moment dat zic sa o intreb pe Gabi.  Ce face Gabriela mea? Imi deseneaza un dreptunghi, ma trimite pe niste coclauri si imi zice ca mai am 31 de km si fac 47 de minute.

-Gabito, fii cucoana serioasa, suntem relativ aproape, inteleg ca iti plac frumusetile patriei, dar nu e momentul.

Ii dau restart, ii fac un descantec, ii zic de deochi. Nimic. Asta o tinea pe a ei.

-Fatooo, te rog eu frumos, nu imi fa din astea.

Nimic. Ok, recunosc ca i-am vorbit urat si am injurat. Recunosc ca am jignit-o, dar si ea se incapatana aiurea.Si din cauza asta am intrat pe Harti. Vreau sa va marturisesc ca m-au ajuns blesteme Gabrielei. Tipa de pe Harti are o voce extrem de enervanta. O mai tineti minte pe asistenta medicala din scoala generala, care va certa cand va prindea cu paduchi? Ei, aia e.

-In aproximativ 2 km virati catre NooordEest, pe DiiJei 218.

-Tanti, vorbeste frumos, eu dau rateuri si la stanga-dreapta, nu imi da greu, cu NordEst. Plus ca ce inseamna diijeeei 218? Eu n-am fost niciodata pe aici, de unde vrei sa stiu cum il cheama?

Uite asa m-a tinut tot drumul.

Recunosc, m-a apucat panica si am inceput sa o pomenesc pe Gabriela. Evident, m-am ratacit si am intarziat. La un moment dat a picat si semnalul si am orbecait pana am reusit sa dau un telefon.

Vreau sa spun doar atat:

-Gabriela de la Waze, te iubesc si te rog sa nu ma parasesti. Ce faci maine seara, iesim la un suc?

 

ps: sper ca oamenii care dezvolta acum tehnologii sa faca o aplicatie din care sa iasa o manuta si care sa iti arate corect: ia-o pe acolo!

Carti la oferta. Zambeste:“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Check Also

Curatenia de Paste, la Botosani

de Alina La noi, la Botosani, perioada cu curatenia de Paste si de Craciun era …

Lasă un răspuns