Bucurestenii sunt foarte multumiti de faptul ca primarul Gabriela Firea si-a respectat toate promisiunile electorale. A promis un transport de calitate, cu autobuze care sosesc la timp si cu Wi Fi si s-a tinut de cuvant! Un mandat excelent!
Ionel Aproastei, 45 de ani, reprezentant vanzari: „Iau autobuzul din Titan si merg undeva in centru. Pentru numai 1,3 lei, pe care ii platesc eu pe o calatorie, am parte de sauna oferita de primarie. Sunt atat de fericit ca doamna Firea s-a gandit la ideea asta de a ne mai relaxa si pe noi, cei care nu avem bani sa mergem la mare, incat as mai vota-o o data chiar acum! Si pe ea si pe familia ei.
Bucuria este si mai mare, mai ales ca intre statii soferul ne mai baga niste forje de aer cald de afara, deschizand usile. Totusi, mai au de lucrat putin la aromaterapie, la parfumurile din autobuze. Par natural,e dar unele imita prea bine mirosul pielii nespalate si transpiratia.
Iata o poza cu mine si cu prietenii mei, in Titan, dimineata, inainte sa ne urcam in 335.”


Cerasele Poncescu, studenta: „Sunt foarte fericita de cand la primarie este doamna Firea. Nu a bagat Wi Fi, este adevarat, dar numai un nebun nu ar putea sa vada imbunatatirile din autobuze: pe langa sauna incantatoare, acum am parte si de masaj zilnic. Pentru ca doamna Firea s-a gandit bine si nu a investit foarte mult in autobuze, ele nu mai vin nici cum veneau inainte, ci mult mai rar. Asa ca este foarte aglomerat, iar eu am parte zilnic de masaje ca acesta:

 

„Cred ca au angajat oameni care sa faca aceste masaje exceptionale, la standarde de afara! a continuat Cerasela. „Nici nu stiti cat de important e sa te simti respectata! Sa mergi spre casa, dupa o zi grea la scoala, si sa ai parte de masaj gratuit, girat de primaria Bucuresti.”

Costel, om, 65 de ani, pensionar: „A promis doamna Firea ca va da Wi-Fi si conditii de lux in autobuze? A promis ca o sa calatoriti bine? A inceput cu sauna si masajul corporal.
Toata ziua va plangeti, nimic nu va convine!
Pe liniile preorasenesti este si mai bine. Eu nu am treaba la Bucuresti, dar ma plimb in fiecare zi cu autobuzul. Mi-a recomandat medicul sauna si exact asta fac. Ma urc la Balotesti, inconjor de 3 ori Bucurestiul si ma duc acasa. Am si talon, deci e gratis. Nu am auzit de Wi Fi, ce a promis doamna Firea, deci nici nu imi trebuie, ca Wi Fi e diavolul, scrie aia numai rau de duamna Pandele. O singura rugaminte am: poa’ sa bage fete mai tinere in autobuzele astea? Am vazut eu o poza la fiul meu pe calculator, cum arata sauna in autobuz in Budapesta. Daca se observa, are fete tinere si bere rece inclusa in pret.”

 

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. TAXA DE TRANSPORT ZERO!Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din cartePatul fecioarei era cel de sus, deasupra Alionei, o basarabeancă zdravănă de 0.12 tone.
-Crezi că au adormit? o întreb.
-Carmen, da. Dar Aliona nu, că încă nu a început să vorbească în rusește.
Am început să ne sărutăm în liniște printre sforăiturile lui Carmen.
Iar eu, mi-am trimis mâinile în expediție pe corpul ei.
Pfoai, ce excursii! Ce ținuturi noi am descoperit în noaptea aia! Zone tropicale umede, munți și dealuri pe unde nu mai călcase picior de bărbat.
Apoi podișul, unde fusese cândva o junglă amazoniană. Și pe care nici măcar Soarele nu-l văzuse până acum.
Nu mai știam nici cum mă cheamă, eram transpus tot în Manualul de Geografie al Ameliei.
I-am dezbrăcat bikini roz pe care îi văzuse toată Politehnica și am început să explorez cu grijă Marele Canion din Slobozia.
-Mai ușor cu mâna, Tăntălăule, ca îmi vine să gem, îmi șoptește la ureche.
-Bine, gemi!
-Nu pot, Aliona e trează. În pana mea!
Așa că mi-am chemat mâinile din expeditie și m-am mulțumit cu sărutări.
-Trebuie să îmi zici ceva trist, m-am încins prea rău și vreau să îmi treacă până adoarme, îmi zice.
-Mâine am predare la corporație. După ce facem dragoste, mă duc să termin câteva grafice.
-Nu așa de trist, Iubire, că îmi trece de tot.
Aliona aia era de comă! Trebuia să îi pun ceva în apă ca să adoarmă! Mă gândeam să bat pe la ușile căminului, să dau șpagă cuiva și să o mut acolo.
-Uşide becu’! Uşide becu’! urlă Aliona.
-Gata, doarme bestia? o întreb pe Amy.
-Nu încă, asta e în basarabeană. Îi intră lumina de la felinar
în ochi.”
aaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *