Primarul Capitalei a tinut sa transmita, intr-o conferinta cu presa aservita, nemultumirile sale, in legatura cu papucii blanosi:

1. Eu, Gabriela Firea, nu sunt de acord cu existenta acestor papuci in magazinele din Bucuresti! M-am chinuit ani de zile sa imi fac o imagine de doamna kitschoasa, m-am imbracat de la cei mai tari chinezi din Dragonul Rosu si acum au aparut papucii astia si mi-au luat fata. De ce? Cu ce am gresit?

2. Voi propune in CEx la PSD scoaterea acestor papuci in afara legii, iar, daca este nevoie, vom depune si o motiune de cenzura impotriva lor. Sa aiba dreptul sa ii poarte numai Gorghiu si Turcan si alea din PNL, ca oricum nu le da nimeni la televizor.
3. Vom vaccina de urgenta toti papucii cu proprietari, din Bucuresti si din Judetul Ilfov. Au fost semnalate cazuri grave de turbare si au devenit periculosi. Rog populatia, pitipoancele si sotii lor, dar si vecinii, daca vad un prim simptom ca papucul a turbat sa anunte de urgenta autoritatile.
4. Nu ne este frica! Acesta este mesajul nostru. Primaria Capitalei este gata sa se ia la tranta cu acesti papuci flocosi. Chiar eu am fost muscata de o pereche maidaneza, la o nunta. Sau de Pandele, care era in patru labe, inca nu mi-am dat bine seama.
5. Vreau sa stie toate Organizatiile de Protectie a Papucilor Flocosi ca dupa prindere si vaccinare, papucii flocosi maidanezi si cei cu stapan vor fi in siguranta. In acest scop, am amenajat adaporturi la marginea orasului, unde, daca vreunei pitipoance ii este dor de papucul sau turbat, poate merge si sa il incalte, sub stricta supraveghere a politiei.
6. Cele ce au papuci sanatosi sunt obligate, inainte de a ii scoate din casa, sa le puna botnita si sa umble dupa ele cu pungi de plastic in care sa stranga nevoile, flocii cazuti. Amenda pentru papucii fara botnita este de pana la 6000 de lei.
7. Instituim la Primaria Capitalei un comandament de criza, alcatuit din cei mai buni specialisti. Acestia vor incalta pe rand cate o pereche si vor da drumul in oras numai papucilor care nu reprezinta un pericol pentru bucuresteni.
8. Fetele care sunt incaltate cu acesti papuci blanosi vor avea gratuitate pe RATB si la metrou si vor putea parca pe locurile rezervate persoanelor cu handicap. Asa cum este si normal.
Gabriela Firea, inca Prima General, pana se supara Dragnea 
9. Cer interzicerea in sala de consiliu a PMB consilierilor USR cu barba. Acesti hipsteri sau lumbersexuali sau ce sunt ei pot ascunde oricand in barba o pereche de papuci periculosi pe care sa ii infiltreze in primarie.
10. Fac apel la toti pesedistii ca daca vad o piti cu papuci blanosi sa se poarte frumos cu ea, cu grija. Cine e atat de prost sa dea 350 de lei pe mizeriile alea, poate fi la fel de prost incat sa voteze PSD.
Citeste si: 15 lucruri pe care nu le stiai despre papucii tai blanosi.

aaa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.