Asa arata o scoala din Teleorman. Prapad cu logo PSD pe ea. Langa Alexandria, in Contesti, România, Reprezentativa. Aceasta poza ar putea fi emblema noastra in 2019. Un   tip, cel care mi-a trimis poza, spune ca e vorba de o scoala. Altul, printre zece injuraturi,  zice ca e fostul sediu al CAP.

Orice ar fi, e in halul asta. Nici in Bacau nu pare altfel. Scolile sunt pla pamant. Ce-ti doresc eu tie, scumpa Romanie?

Iti doresc ca fiecare om care a avut putere de decizie in ultimii 30 de ani, sa isi aduca macar o saptamana copiii in scoala din comuna Ungureni, judetul Bacau.

Aceasta este o scoala frecventata de aproximativ 90 de elevi. Acesta este wc scolii.

Oricat ati mari poza, nu o sa gasiti chiuvetele, sapunul si hartia igienica. Pentru ca nu exista!

Daaar, sa remarcam ca e proaspat varuit, cu ocazia inceperii noului an scolar!

Va spun ceva: suntem penibili. Pentru situatii ca asta nu iese nimeni in strada. 90 de elevi ar putea avea o toaleta decenta daca am vinde un Mertzan de popa, daca am lua diurnele nesimtite ale unui parlamentar, pe 6 luni, daca  am recuera macar 0,00001% din pagubele coruptilor. Daca…

In timp ce noi ne vaitam toata ziua, 90 de copii merg zilnic la aceasta “toaleta.” Atat.

Reducere mare la carti:

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

13 thoughts on “Frumoase scoli in Alexandria!

 1. AmaliaM says:

  Cum adica „Frumoase scoli in Alexandria” in conditiile in care una din scoli e in Contesti si una in Ungureni, Bacau . Alexandria e judet mai nou sau e denumirea alternativa pentru Contesti?! Pe principiul asta putem zice si halal jurnalisti si bloggeri in Romania, ce conteaza ca unii sunt la A3, altii mizgalitori pe net.

 2. AmaliaM says:

  Tu esti chiar… nu doar faci pe… . Si minti cu buna-stiinta fix ca PSD. Normal ca Alexandria da mai bine la public, ce mai conteaza ca nu e ruina aia acolo. Important e sa curga clickurile, doar nu scriem ca sa informam corect. Hai ca am inteles ideea, lupul striga lupul.

  • Silviu Iliuta says:

   Nu, mai, treaba e mai simpla de atat: am primit poza si mi-a spus ca e din Alexandria. Apoi am primit detalii mai multe. Lasa teoria conspiratiei ca nu r pentru acest blog.

 3. AmaliaM says:

  Puteai sa scrii simplu Teleorman daca te preocupa sa priceapa oamenii. Era corect, dat nu mai era click bait, nu? Hai ca pana la Senzational, nemaivazut, nu o sa iti vina sa crezi si alte otv-isme nu mai e mult.

 4. popescu maria says:

  Comuna Contesti/TR are alta scoala ( https://www.youtube.com/watch?v=VYmSQIs5NmQ )
  Ce apare in fotografii poate fi cladirea vechii scoli sau altceva…
  Nu ridic vreo oda pesedeului, a carui prabusire o visez din decembrie 2016, dar din repsect pt adevar n-ar trebui sa se propage astfel de imagini/stiri fara o verificare atenta. Oamenii din satul acela au facut tot ce au putut ei sa se ridice din praful in care i-a aruncat ciuma rosie si cred ca asta ar fi fost mai cinstit sa se prezinte, decat o cladire in ruina pe care troneaza un banner electoral nefericit…

 5. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 15 – 21 aprilie 2019?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *