Stenograma intalnirii din PSD de azi:

„Claudiu Manda se juca intr-un colt cu masinuta pe care o primise de la Dragnea. Era rosie si mirosea ca mustata finului sau.

Viorica Dancila i-a cerut si ea putin masinuta, ce a facut rau? Ii placea ca are faruri si lumina, iar ea nu intelegea cine a facut focul in masinuta de are lumina.

Manda a zis ca nu ii da masinuta si ca ea oricum a furat mingea anul trecut si ca e si proasta pentru ca vorbeste ca o proasta, se poarta ca o proasta, deci e proasta.

Viorica a inceput sa planga, iar langa ea a venit Mihai. Mihai Fifor. Care i-a pupat mana, i-a facut masaj la spate, i-a spus sa se calmeze si a tipat la Manda. Fifor i-a spus Vioricai ca nu Manda a facut-o proasta, ci natura. Viorica s-a mai inveselit nitel.

Dupa ce Fifor a tipat la Manda, Olguta a sarit sa ii dea un pumn lui Fifor, pentru ca i se umflase glanda, dar nu a reusit. Pentru ca nu a reusit, i-a aratat chilotii.

Viorica a inceput sa planga si mai tare cand a vazut ca Fifor n-a lovit-o si a inceput sa il faca pe Manda tampit. I-a spus ca e tampit, deci e tampit.

Birchall si Gusa au fost dati afara pentru ca Gusa voia si el papusa, iar Birchall il voia pe Fifor.

Manda a inceput sa planga. Olgura s-a suparat rau, l-a intrebat pe Serban Niculae ce parere are, acesta a zis ca are o caseta cu ea facand sex din ala. Manda a inceput sa planga si mai tare si i-a cerut parerea lui Codrin care a zis ca lui Dragnea ii sta bine fara mustata, acum nu mai e aspru, s-o fi epilat peste tot?

Manda plangea, Viorica plangea, a inceput si Codrin sa planga, Olguta i-a luat pe toti la bataie, iar Fifor ii facea masaj la talpi Vioricai.

Sedinta continua. Acum Viorica i-a cerut lui Manda ursuletul de plus. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *