Home / (Pro)stirea zilei / Guma Oliviei Steer s-a vandut la licitatie cu 500 000 de euro.

Guma Oliviei Steer s-a vandut la licitatie cu 500 000 de euro.

Guma doamnei Steer a fost vanduta la licitatie cu 500 000 de euro, anunta renumita casa Chretin’s. Cea care a cumparat-o, pe nume Olivia, a declarat ca ar vrea sa ramana deocamdata anonima. De aia si-a si inchis contul de Facebook.
Guma este speciala pentru ca a fost mestecata de doamna Steer in ultima emisiune, la care aproape ca a participat, si reprezinta o amintire de neuitat pentru ea. Asa cum tu ai pastra doi dinti, sa zicem, din seara aceea magica in care un coleg ti-a spart botul.
Guma nu este chiar facatoare de minuni, dar odata introdusa in gura, simti un usor gust de usturoi. Ei bine, acela este vaccinul antigripal si antirujeola. Daca esti fana Steer, mesteci de doua ori, apoi dai mai departe altei fane si va imunizati. Apoi, daca numai o mirosi, o sa simti o aroma de menta. Dar sa nu vorbim de dementa in casa spanzuratului! O sa simti ceva racoros, ca o briza. Ei bine, efectul va fi magnific pe termen lung: nu vei mai avea nevoie toata viata de mamografie! Daca esti fana Steer, doar mirosi gumita, spui doua incantatii in gand, apoi o intrebi cum e mamografia. Pe la 3 dimineata, gumita iti va vorbi. Mai ales daca bagi inainte trei pahare de vin. Daca o strigi de trei ori pe nume, vine singura dupa tine in baie.
Daca ne gandim mai bine, chiar e o guma facatoare de minuni. Dar nu ne gandim mai bine.
Oricum, la 500 000 de euro e chilipir! Mai ales ca o poti folosi si pe post de creier.

Cititul desteapta! Oferta lunii martie. Click pe poza:

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

 

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Poza: Facebook


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, AICI.

 

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport gratis, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Tot de pe www.bookzone.ro. se comanda si prima carte, Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta

De Silviu Iliutacronicipebune

Check Also

Noi ne distrugem monumentele si fara foc.

Cunoscuta inca de pe vremea romanilor, care i-au semnat actul de nastere in anul 153, …

Lasă un răspuns