Treaba asta face furori prin SUA si este exact ce iti imaginezi: provocarea apei fierbinti.
Este foarte raspandita in special in randul adolescentilor care, fie isi toarta singuri apa fierbinte pe ei, fie toarna altora. Scopul? Sa arate cat sunt de buni, de smecheri, de curajosi. Sa primeasca cat mai multe like-uri. Pentru popularitate.

In SUA, s-a ajuns la cazuri de te doare mintea: apa turnata pe gat unui copil, in timp ce dormea, adolescenti cu arsuri de gradul al doilea.
„Mass-media au alertat în legătură cu acest fenomen periculos. În afară de Statele Unite, s-au înregistrat cazuri și în Brazilia, Spania, Franța. În Franța, de pildă, chiar pompierii au transmis o avertizare pe contul lor de Twitter.. Nebunia a început prin august, dar se răspândește rapid. Arsuri, bășici, piele rănită și chiar orbire. Tinerii inconștienți își pun sănătatea în pericol de dragul unei provocări stupide.. O altă copilă, de 11 ani, a fost trezită de prietenele ei care i-au aruncat apă fiartă pe față. Grav rănită la nivelul umerilor și al feței, doctorii nu erau siguri că victima își va mai putea păstra vederea.” (Digi)
Cam asa arata porcaria:


Provocarea asta va ajunge si la noi. Este absolut sigur. Toate marile porcarii inventate in SUA au intrat pe piata romaneasca dupa scurt timp.
Asa ca, vorbiti cu copiii dumneavostra, spuneti-le cat de grav e!
Si, daca se bucura cand vad pe net astfel de filme, explicate-le, pana inteleg, ca nu e o joaca.
Acum, pana nu e prea tarziu.

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.


 

De Silviu Iliutacronicipebune

Citeste si: POVESTI PENTRU OAMENII MARI.

 

2 Comentarii la “„Hot water challenge”-inca o provocare pentru idioti ajunge in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *