Hulita si agresata in piata mare de videochatista Oana Lovin, calcata in picioare de lingaii de casa ai PSD (si nu numai), care-si spun ziaristi, Andreea Moldovan a plecat la Organizatia Mondiala A Sanatatii, in functia de consultant. N-as vrea sa spun ca Andreea e vreun geniu, pentru simplul fapt ca nu-s in stare sa fac o apreciere corecta a muncii sale. Tot ce vreau sa spun e ca un om care aici nu si-a gasit locul, care a ajuns sa fie hulit de toate nulitatile, a fost nevoit sa infrunte pietrele aruncate din toate directiile, a ajuns sa lucreze afara pentru una dintre cele mai importante institutii. Atat. Poate invatam ceva de aici. Sau nu.
Andreea: „va fi activitate pe COVID, spitale, cămine de vârstnici, prevenţia şi managementul infecţiilor la personal medical şi vaccinare în principal, dar cu extrapolare şi pe clinică de Covid”.

 

Dupa mizeria videochatistei Oana Lovin, aplaudata de televiziunile ordinare de stiri (A 3 si Rtv), azi s-a intamplat si un lucru frumos.
Oamenii din Brasov au asteptat-o cu flori la Spitalul de Infecțioase din Brașov pe Andreea Moldovan.

„Andreea Moldovan a fost premiată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (“Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească”) pentru cel mai curat spital din Europa, este specializată în boli infecţioase în Elveţia și a fost bursieră de Excelenţă în cadrul Hôpital Cantonal de Genève (septembrie 2009 – iulie 2011).”
Un gest mic de normalitate intr-o tara care a luat-o complet razna.

Citeste! OFERTA de primavara:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 

 


“Cronicile

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *