Huo, Barna, tradatorul care a fost la Antena 3!


Cand in fiecare zi ti se spune ca aia care ies la miting sunt niste drogati care se strang acolo doar ca sa mai posteasca o tigara, cand auzi zilnic cu urechea stanga, in timp ce faci sarmale, ca partidul ala de useristi e format din nenorociti care umbla noaptea cu cagule pe la geamul
tau ca sa iti fure pensia si branza topita din frigider sau chiar frigiderul cu totul, cand esti telespectator Antena 3, ai un soc cand il vezi pe Barna.
Mi-a spus azi dimineata o doamna ca: “Mda, nu am retinut numele, dar parea destul de normal (Barna).” Expresia asta venita din bula lor, de la un om care mananca Antena 3 in loc de paine si emisiunile cu nurori si mame in loc de unt, e mult mai mult decat credem noi, in bula noastra.


“Parea destul de normal”. Cand ai asteptari ca la emisiunea ta de suflet o sa apara un balaur cu 7 capete, care mananca pensionari, cand parca ti-e si frica sa dai drumul la tv, dar o faci pentru ca e idolul tau acolo, Gadea, cand ai gura plina de scuipat pe care sa il versi pe nenorocitul ala de la USR care a indraznit sa vina in casa ta, la Antena 3, ai parte de o surpriza. Apare un Barna, coerent, civilizat, avand chiar jumatate de carisma, raspunzand la intrebari fara sa iti atace idolul klingonian. Apare un om care nu are ochii rosii de la droguri, pare a nu avea nici cagula, nici macar un cutit de omorat pensionari. Si atunci te intrebi tu, ca fan Antena 3, daca nu cumva si nenorocitii aia de la USR sunt oameni. Sunt oare ca noi? Au o gura, doua picioare, doi ochi, se uita si ei la nurori? Oare drogatii aia au nurori?
“E destul de normal”. Nu aveti idee cat inseamna asta venita de la un om indoctrinat zi de zi, care a renuntat acum 20 de ani sa mai gandeasca, asteptand sa i se dea totul servit, folosindu-si creierul doar pentru retinut retetele si numele concurentilor de la emisiunile de rahat.
Da, cred ca Barna a facut foarte bine ca s-a dus la Antena 3! Cat timp un reprezentant USR nu ridica vocea, nu raspunde artagos pupincuristilor de acolo, e bine. Ba mai mult, as impinge toti liderii opozitiei, toti care nu-s urlatori (am
vazut si din astia), sa mearga la Antena 3. Daca vrei sa ai dialog, nu cu pupincuristii de acolo, ci cu publicul lor, trebuie sa mergi la ei acasa. Poate nu o sa convingi pe nimeni sa voteze cu tine, dar sa stii ca e mare lucru ca ala care te priveste sa isi puna problema ca tu ai putea fi un om normal, sa nu te mai considere reprezentantul unor drogati isterici.
Pentru cei care il injura pe Barna: daca vrei sa prinzi pestii altora, nu pescuiesti la tine acasa, in cada ta. Aia sunt deja pestii tai si ar fi o dovada de prostie. Te duci frumusel pe balta vecinului, chiar daca el te uraste fara sa te cunoasca, si pescuiesti acolo, la un pahar de vorba.
“E destul de normal”. Ganditi-va la asta!

Silviu Iliuta

CITITUL DESTEAPTA! Carti la oferta. Click pe poza:

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

 

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Poza: Facebook


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, AICI.

 

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport gratis, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Tot de pe www.bookzone.ro. se comanda si prima carte, Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta

De Silviu Iliutacronicipebune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *