Vad ca multa lume ii injura pe medicii si pe asistentele de la maternitatea din Iasi care nu au vrut ca o femeie infectata sa fie internata la ei.

Nu inteleg asta. Nu sunt oameni? Nu au dreptul de a le fi frica? Au familii acasa, au copii, batrani.

Oamenii aia au fost trimisi la razboi, in prima linie, fara arme.
Adversarul are o arma biologica, sta la cativa centimetri, iar ei nu au nici macar manusi. Cum sa nu le fie frica? Tie nu ti-ar fi?

Vrei sa injuri pe cineva?

Injura-l pe primarul care da 50 de lei pe o panseluta, in timp de spitalul din oras colcaie de mzerie. Ti-a pasat? Ai zis ca “fura, dar face si ceva”.

Injura-i pe toti dobitocii din ministere care si-au pus toate neamurile in functii. Ne-a pasat? Am zis ca “merge si asa”.

Injura-i pe istetii de la PSD care au “construit” 7 spitale regionale. I-ai votat?

Injura-i pe edilii care dau bani de luminite de Paste, arunca miliarde pe spoturi electorale mascate difuzate la tv (Firea si primarii de sectoare) in loc sa faca spitale. Campanii de imagine babane pe banii luati de la tine. Ti-a pasat? Firea iese si acum primar, asta nu inseamna ca suntem prosti? De majoritatea celor care merg la vot zic. Si ramanem asa.

Ai pe cine sa injuri.

A, si injura-te pe tine, daca in ziua votului ai considerat ca e mai important sa te duci la soacra-ta sa papi sarmale. Sau daca ti-a fost lene.

Injura pe cine vrei, dar lasa-i pe medici si pe asistente in pace! Le e frica, normal. I-ai lasat fara arme. Toti am facut-o. Dar in momentul asta, ei sunt tot ce avem.
Stai acasa!
Citeste! Desteapta. Oferta:

“Cronicile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *