Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

„Cunosti pe cineva care a avut Covid?”
Da. Cunosc patru oameni. Sotia unui amic, asistenta, a avut chiar o forma destul de grava. Acum e bine. Alti doi au fost testati, sunt asimptomatici, dar din nefericire unul dintre ei se pare ca a transmis mame sale, care a facut o forma mai grea. Va fi bine, acum e in curs de revenire, respira singura. Dar ai eu au crezut ca o pierd, a fost la un pas. Si credeti-ma, n-a fost deloc usor!
Mai am un amic, a venit din UK, e infectat, are deja doua saptamani de cand i-a iesit test pozitiv. E izolat undeva in vestul tarii.

Va rog si eu ceva: inainte sa postati cacatul ala, „nu exista Covid, stiu tu pe cineva?”, puneti-va mintea la contributie! Cugetati putin inainte de a lansa pe net ineptia aia scoasa de un cretin!
Suntem vreo 19 milioane in Romania. Depistati infectati au fost vreo 16 400, adica o persoana din 1158. Judecand simplist: tu cunosti 1158 de persoane? Vorbesti constant cu ei? Cati dintre astia – avand in vedere IQ-ul tau, care emana din ce postezi – ti-ar face tie confidente? Daca fiecare ar cunoaste un om infectat care i-ar si spune ca e infectat, nu ar tine secret, probabil ca acum am fi fost la un sute de mii sau un milion de cazuri. Matematica, pix, hartie, da?
Ganditi, ma, fratilor, inainte sa postati mizerii! Zau ca nu doare.
Nu esti buricul Universului! Cunosti pe cineva care a avut malarie? Holera? SIDA? Asta inseamna ca nu-s reale? Stiti voi vreun astronaut, ma? Daca nu cunosti tu un om cu Covid, nu inseamna ca nu exista, dar sigur poate insemna ca nu vorbesc cu tine destui oameni si ca esti prea prost pentru ca altii sa iti spuna un secret.

Cititul desteapta! Oferta lunii mai:
“Cronicile

 

3 Comentarii la “Imbecilitatea zilei: „cunosti pe cineva care a avut Covid? Nu exista!”

  1. Grigore says:

    Dar tu, tu cunosti pe cineva care a murit de foame? Stii ca in fiecare zi mor de foame intre 21.000 si 26.000 de persoane? De astia nu zici nimic, nu conteaza? O dai inainte cu covidu. Tu , autoritatile si televiziunile. Oare DE CE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *