De prin ziare, de pe net si de pe garduri:

c Cum sa refuzati oferta de a va plimba cu Matiz (volan pe dreapta, ca la smecheri)? Daca vreti sex, e in regula, aveti voie sa mergeti la vecinul cu Dacia.

e

Legenda spune ca, de cand a fost pus afisul, la birt este in fiecare zi coada. Cel putin 100 de fete dornice.

f

Traducere: „Am luat sala de nunta, pat, aranjamente florale, lumanari, lautari si el nu vine! Caut orice inlocuitor, oricum el nu era cine stie ce. Important e sa ii vina costumul de ginerica. L-am cumparat in rate.”

d

La Craciun, eu vin cu scaunele, tu cu porcul. La Paste eu vin cu furculite, tu cu mielul.

a

O singura fata a rezolvat problema si i-a lasat numarul ei de telefon:

f

Nu a inteles semnul rosu. A ramas singur.

7

AI CARTE, AI PARTE!

“Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 38 de lei si se comanda online, daca intri pe Bookzone. Cartea este disponibila AICI.

Fragment:
„După seria extrem de grea de sărituri, Maria a făcut ce n-a mai făcut niciodată. S-a oprit gâfâind și, transpirată și udă toată, a scos maieul.
Ce priveliște!
Organul fericirii lovea bucuros cu capul în elemenții caloriferului, ajutat și de mișcarea mea aproape involuntară din fund. Masca de calorifer scârțâia din toate încheieturile.
-Ze…ce! am apucat să o notez repede.
S-a șters pe gât cu maioul, apoi pe spate, ridicând sânii obraznici, după care s-a aplecat sprijinindu-se cu mâinile de genunchi și gâfâind la greu.
-Ze..ce pl…pl…us!
Mamă, sper că nu citești acest capitol!
În poziția asta, sânii Mariei și-au dublat mărimea și se văd perfect.
Atârna puțin spre podea, atât cât pot atârna sânii unei adolescente destul de dezvoltate. Minunatele tetine de suzete au căpătat forma ascuțită.
Mișcarea mea din fund înspre masca de calorifer a devenit din ce în ce mai rapidă, iar scârțâiturile se auzeau din vecini.
Așa îmi amintesc eu prima erecție. „

cover_blogb

3 thoughts on “Imi caut perechea! (1)

  1. Pingback: Imi caut perechea! (1) – Auzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *