Home / Gradina internetului / Imi caut perechea! (14)

Imi caut perechea! (14)

aza

Raspuns: „Mey iuliane, si eu kaut 0,5 pereke ptr kasatorie. Cati kopy sa am? 7 kopy e bn? Ie ok?”

Untitlded-2

Cel mai romantic barbat din Neamt va asteapta la intalnire. Cu sau fara sot.

ewe

Mai, Romi, tu nu ai nevoie de o femeie. Tie iti trebuie o soba, mai!

ranunt„Doamna dezinteresata, iti ofer o relatie sincera de o jumatate de ora. Cam cat facem cumparaturile cu bonurile alea de masa si cat ma ajuti sa le duc la masina.”

m

Raspuns: „Imi place ca esti romantica si iti place sa mangai ţestoasa. Eu am calculat si pretul mi se pare corect. La 40 000 de dolari pe luna, inseamna cam 1300 de dolari/zi. Vreo 54 de dolari/ora.
Asa ca tine 10 dolari. O sa iau zece minute. Pastreaza restul!”

De Silviu Iliutacronicipebune

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro. Transportul in tara, ORIUNDE, este de doar 5.9 lei.

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex! Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare. Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin. Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….” n-1

 

Paginile mele: „Toate titlurile bune au fost date”cronicipebunesilviu iliuta.

Check Also

Bai, Gradinita PSD, si rata cine mi-o plateste?!

Bai, baieti, bai, haoticilor, Si ma adresez acum smecherilor de la PSD. Si tabarei Teleorman, …

5 comments

  1. 10 minute , 9 $ ?

    Ușor cu matematica

Lasă un răspuns