Senzationala veste pentru cei cu umor din Ardeal: incepe Black Friday 2014! Pentru cei fara umor, tot din Ardeal, acest articol este o gluma, dar voi puteti lasa oricum injuraturi mai jos. Yeeeeey!

In toate orasele ardelene sunt mari reduceri la iPhone 5S, pana la 50%. Pentru unii bucuresteni care citesc 50%, inseamna jumatate. Adica e mult. Pentru multi vasluieni, asta se numeste popular si „la jumate’”. Pentru Viorica Dancila: 50% e niste cifre, maica.

4000 de persoane sunt deja la cozi in Cluj, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Sibiu, Sfantu Gheorghe, Targu Mures si in celelalte orase din Ardeal. Pentru Viorica Dancila: Ardealul este o regiune istorică și geografică situată în interiorul arcului carpatic, fiind una dintre regiunile istorice ale României. Tot pentru Viorica Dancila: la arcul carpatic nu se trage cu sageti.

Ardealul, de-a lungul timpului a făcut parte din Dacia si din Imperiul Roman. Din nou, pentru Viorica Dancila: nu, Ardealul nu a fost in interiorul unei masini Dacia! Nici din aia Logan cu portbagaj mare, Viorica! Si nu, Veo, Imperiul Roman nu avea capitala la Roman.

Oricum, a inceput Black Friday in Ardeal. Si ultima precizare pentru Viorica Dancila: nu, nu trebuie sa il felicite pe presedintele Obama, asa cum a facut-o anul trecut. Nici de data asta nu e ziua lui, nu fi iar rasista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *