O dragoste din alta lume
In 2020, in Romania din UE, inca se mai fura ca in 1946. Cu sacul, cu sacosa, cu Procesul-Verbal, noaptea, ca hotii.
In Sectorul 1 e ca in Vestul Salbatic. Se fura cat de mult, scapa cine poate. O sa va redau doua postari. Sigur, sunt ale unor oameni implicati direct, dar veti vedea mai jos o dovada clara ca voturile unui partid au migrat catre altul, unul necunoscut, din pix!

Clotilde Armand:
„Fostul primar pesedist trebuie reținut urgent de anchetatori. Vă explic mai jos de ce.
Întrebat de jurnaliști cum îşi explică faptul că o persoană, candidată la consiliul Sectorului 1 a fost identificată cu 100 de procese verbale asupra sa în clădire, fostul primar a răspuns: ”Era un curier. Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. Nu ştiu dacă erau 100. Cu siguranţă avea mai puţine. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid.”
Ce ne-a spus Poliția astăzi? ”Asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost găsite 473 de procese-verbale de la secțiile de votare”. Bon, pentru declarația de mai sus fostul primar trebuie reținut urgent de Poliție.

Faptele.
”Curierul” a fost prins în fapt ieri de noi exact când defila cu procesele verbale de la sediul BES 1 (aflat la etajul 1 al clădirii din piața Mureș) spre etajul 2 al clădirii. La etajul 2 este o direcție fantomă înființată înainte de alegeri – Direcția de Mediu. Aici a fost sediul PSD de campanie. Plătit din bani publici.
Pe scurt, să înțeleagă toată lumea:
– În aceeași clădire cu BES 1 a funcționat sediul de campanie al primarului. BES 1 este la etajul 1 iar Direcția de Mediu este la etajul 2;
– La Direcția de Mediu (etajul 2) am găsit ieri zeci de procese verbale pe masă;
– ”Curierul” prins de noi este de fapt Sorin Cătălin Tomescu – candidat la funcția de consilier din partea PSD;
– ”Curierul” nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473.
Tot ce ați citit mai sus se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției.
PS: Câte probe mai vreți, domnilor procurori?!”

Si Claudiu Nasui arata cum voturile USR s-au transformat peste noapte in voturie
altui partid:

„Dovada că se fură voturile USR-PLUS.
Am avut curiozitatea să verificăm secțiile de votare în care, conform site-ului AEP, am avut zero voturi la Consiliul general al municipiului București.
Iată cazul secției 127. Conform procesului verbal USR-PLUS a avut cel mai mare număr de voturi din secție: 164. Conform site-ului AEP a obținut zero voturi. Ați citit bine. Zero voturi. Și așa s-au furat dintr-un foc 164 de voturi.
Modul de furt: au pus altui partid voturile USR-PLUS.
Echipele noastre lucrează acum să depistăm toate fraudele.
#PazimVotul #NuNeFuraVotulDinNou
LE: Sunt acum cu colegii de la Sector 1 în fața Biroului electoral Sector 1. Sunt alte 9 secții în care nu iese cheia de control.
Acum avem o idee mai clară unde s-a dus diferența dintre exit-poll și rezultatele de azi.”

Chiar daca a castigat Clotilde, ancheta trebuie continuata!

Oferta cu autograf:
O dragoste din alta lume

1 Comentariu la “In Sectorul 1, in 2020, se fura voturi ca in 1946!

  1. Codrut says:

    Cu riscul de a fi considerat un adept al comploturilor, cred ca PNL sau inteles tacit cu PSD a-i indeparta, compromite pe USR, pentru a-si vedea in continuare de furtul organizat si permanent din visteria acestei natii… Doar priviti pasivitatea PNL in aceasta situatie si faptul ca de voturile lor nu s-a atins nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *