„Dragi fani Lorin Furtuna si ezoteristi si pastilati romani.
Suntem in masura sa dam comunicatul oficial:
Am stabilit contactul
Asadar, toti ezoteristii care vor sa ne insoteasca sunt rugati sa fie la orele 22 in fata Autogarii Filaret din Bucuresti.
De aici vom pleca cu autocarul spre pestilieni, apoi calatoria va cuprinde si un zbor cu avionul catre reptilieni si civilizatiile arahnoide.
Toti cei interesati sunt rugati sa tina cont de urmatoarele:
-sa ia apa de baut pentru trei zile, deoarece pestilienii  au apa infectata energetic si nu se stie daca au robinete.
-sa ia bonuri de masa ca e posibil ca sa putem plati cu ele cand ajungem pe planeta reptilienilor.
-taxele de aeroport nu sunt incluse.
-sa va luati la voi periute de dinti triunghiulare, ca alea dreptunghiulare absorb energia stelara! Si pijamale, dar sa nu fie cu ursuleti ca reptilienii urasc ursuletienii.
-imbarcarea are loc la 21 30. Practic, Check In-ul se face cu jumatate de ora inaintea decolarii la Poarta Stelara Filaret Numarul 2, ghiseul 4, langa cursa de Ramnicu Sarat.
-cei care au la ei un Yin sunt rugati sa il arate la chioscul din autogara si vor primi, la promotie, un Yang sa aiba la drum,
-este necesar sa aveti la voi spray de tantari si insecte pentru civilizatia Arahnidica Tarantulara, stiut fiind faptul ca au pilozitate exagerata si sunt practic paianjeni care pot aparea dupa 8 seara.
-este absolut obligatoriu sa nu va rupeti de grup cand ajungem pe planeta Molfos, pentru ca exista un ghid cu umbreluta si daca va pierdeti pe el ramaneti prizonieri in timp. Avertisment: nu urmati grupurile de japonezi! Ei merg pe alte planete.
-pe Molfos, daca observati luna plina trebuie sa va puneti ochelarii de sudura si sa recitati repede doua-trei versuri de Eminescu. Asa inlaturati influenta malefica a lunaticilor molfosieni.
Avertisment: cu Cosbuc nu merge! Au incercat multi.


Soferul si conducatorul grupului este domnul Lorin Furtuna. Pentru cine nu il cunoaste, el este:

Conducatorul grupului ezoterist pastialto-antiarahidian si promolozian.

Citeste si: HALTA
*cele mai recente articole pe facebook/cronicipebune

DACA NU TE DOR OCHII DE LA CITIT:

carte buna

21 thoughts on “In sfarsit, am stabilit contactul cu reptilienii! Maine plecam la ei.

 1. Andrei says:

  Omu’ e clar de pe alta planeta si posibil sa fi fost abandonat pe planeta noastră de rasa lui. Motivul: Nici aia nu mai reuseau să-l inteleaga….. :))))
  Fereasca Dumnezeu!

 2. cezar says:

  Citez data in care a fost facuta.. plm.. „cuprinsa intre data de inceput in care s-a dat in functiune oficial prima baza civilizationala planetara in cadrul zonei existentiale a planetei in a carei lume planetare medie sunt integrat existential aferenta.” adica 4 mai? 🙂
  Bai, asta e pe bune?!

 3. Alina says:

  Ca omul exista,nu mă îndoiesc. Mai sunt sute ca el la Obregea. Dar de ce el e promovat iar ceilalti tratati cu antipsihotice? Nu e corect. Eu zic să facem un post tv special pt cei cu delir,iar el sa fie sef de trust.

 4. Cristi says:

  Oare ce l-a muscat pe nea’ arahnida asta ???!!! ..ceva de pe alta planeta sigur…ca altfel nu putea sa aiba o asa fluenta de a vb si debita asemenea vorbe arahnidiciene sau cum dnezeu se zice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *