in sfarsit, primul minisgtru de finante care iubeste arta

Dupa Decebal Traian Remes, mare iubitor de caltabosi, am avut si noi, in sfarsit, un Ministru de Finante iubitor de Arta.
Soarta cruda l-a luat dintre noi si il duce acum spre o galerie racoroasa si linistita. Asa a fost mereu destinul marilor artisti, oropsiti si neintelesi de societate.
Ca o palida consolare, dar si un motiv de mandrie, stiu ca va fi intalnirea spirituala din marea galerie de arta cu marii carturari ai neamului: Jiji Becali, Vanghelie, MM Stoica.
Domnule Ministru, nu disperati! Facem cheta nationala si protestam in strada sa va scoatem naiba’ de acolo! In fond, sunteti singurul Ministru de Finante care nu a luat spaga in caltabosi, ci in tablouri. Meritati mai mult respect, ce dracu’!
Impresionismul nu a murit, nu moare si nu se preda! Va iubim!

ps: Putem sa va atingem?

 

3 thoughts on “In sfarsit, primul Ministru de Finante care a iubit arta

  1. Sara says:

    Acum, dupa ce l-a si miruit tovarasa Elf, e si mai greu de atins. De altfel dupa acest moment, colegutii lui au ramas atat de impresionati de aura de ingeras si parca hipnotizati au ridicat manutele sus sa nu cumva sa i se ridice imunitatea… Nu de alta, dar cine stie ce denunturi mai face si asta. Ingeras, ingeras…dar branza e pe bani!

  2. sara says:

    Aoleu! Acum văzuși că-i încurcai pe-ăștia! Eu am vorbit de Sova, când de fapt era valcov. Pan’ la urma tot un drac! Ca mâine-poimâine rămânem fara parlamentari. Eu zic ca si așa se plâng de conditiile din arest, sa transforme naibii căsoaia aia in care zic ei ca muncesc(dorm) in închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *