Stiti cum e cu PSD-ul asta? Cum intorci putin capul in alta parte, cum te trezesti cu buzunarele goale.
Ce i-a mai trecut prin cap unui domn, Tudor Ciuhodaru, senator?
Sa initieze un proiect de lege care prevede pedepsirea protestatarilor cu închisoare între șase luni și trei ani dacă prin manifestarea lor „au scopul de a schimba ordinea constituțională ori să îngreuneze sau să împiedice exercitarea puterii de stat”. (sursa poza: Elena Calistru-facebook)

cG5nJnc9ODAwJmhhc2g9YzE5ZTY3OGNkZmUxMjcwZjliY2Y5NWMxOWI4Y2IwYjY=.thumb

Bun. Asadar, protestatarii, care conform  membrilor PSD impiedica Parlamentul sa lucreze, se vor alege cu dosare penale.  Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, declarat luni, referitor la protestele din Piața Victoriei, ca „activitatea Guvernului a fost „obstrucţionată temporar” din cauza acestor „presiuni”, în condiţiile în care mare parte din timpul premierului Sorin Grindeanu a fost alocat acestei „probleme spinoase”.”

Pe scurt: PROTESTEZI? DOSAR PENAL SI TREI ANI DE INCHISOARE!

Fiind un proiect PSD, are mari sanse sa fie votat si sa devina lege. Asa ca, daca v-ati incarcat bateriile, pregatiti-va sa iesiti din nou in strada. Se pare ca altfel nu se poate.
Doar o intrebare ma framanta: ce mizerie mai urmeaza si cum facem sa aflam de ea la timp? (PS: aici puteti verifica stadul propunerilor legislative)

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.  Pana pe 8 martie, transportul in Bucuresti si Ilfov este gratuit, iar in tara este 5,6 lei.

postare iliuta

One thought on “Inca o surpriza de la PSD: protestatarii vor face inchisoare.

  1. Lucian says:

    Pai si populara ordonanta 13 nu era indreptata tocmai in directia limitarii numarului de persoane incarcerate? Cel putin conform spuselor PSD…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.