Draga posesor al unui cont de facebook, da-mi voie sa iti spun cateva lucruri:
1. Chiar daca ai „gasit” o pagina noua a vreunei vedete, ea nu este reala.
13487629_10209110092171731_474877843_n.png

2. De unde stiu? Simplu. Daca o „vedeta” are o pagina cu multe aprecieri, nu are nevoie sa isi faca alta. Chiar daca intalnesti sute de pagini ale Antoniei, DOAR UNA ESTE CEA REALA.

13480256_10209110091411712_1122233871_n.png

3. Pe voi nu va inteleg, oricat as incerca. Chiar credeti ca Antonia va face cadou o masina daca scrieti „PARTIKIP”?!?! WTF

4. Paginile oficiale ale vedetelor cu multi fani sunt ,,verified page”. Poate va ajuta asta ca sa faceti diferenta intre pagina vedetei si una falsa.

veri

4. NU, Andra nu va vinde telefoane! Singura vedeta din Romania care va poate vinde prin acest sistem ceva este Traistariu. Chiloti!

andra

de Silviu Iluraiuta


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

7 Comentarii la “Inselatoria pe facebook sau: NU, Antonia nu va da o masina!

 1. Cristi says:

  Chiar asa de usor de influentat este lumea din ziua astazi?
  Genul asta de specimene ar trebui verificati inainte de a avea voie sa-si bage internet in casa.

 2. RIL says:

  Astea si postarile de genul cu „amin”… Cand vezi ca sunt ZECI de mii de oameni care sunt cretini, te cam face sa iti pierzi orice speranta in omenire…

 3. Alin Ropan says:

  Stii, e jenant. Cand vezi proaste de 15 ani scriind si gandin asa te mai astepti la asta, dar cand vezi femei de vreo 30 daca nu mai mult, la fel de tampite, e clar de ce preferi sa fii singur. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *