Intr-o tara normala la cap, zic. Nu la noi. La noi astia o duc bine-merci!

Va dati seama ca in decembrie ‘89, nu asa de tanarul Mele era la Viena, in discutie cu niste baieti diplaomati si angajati in Securitate de-ai altor tari. La un moment dat, ca tot era elefant in incapere, baietii l-au intrebat:

-Auziti, domnu’ reprezentant al statului comunist Romania, da’ care e treaba, domnule, acolo? Se trage in populatie?

Iar Mele, credincios stapanului xare i-a dat oase, a zis:

-Stati linistiti, sunt niste zvonuri colportate in scopuri dusmanoase.

N-a zis ca “raspandesc zvonuri”, ca sa sune mai cult.

-Astia?

-Dusmanii Romaniei Socialiste Multilateral Dezvoltate. Capitalisii astia de americani.

În timpul Revoluției de la Timișoara, 50 de copii și-au pierdut viața, majoritatea dintre ei fiind incinerați ulterior la Crematoriul Cenușa, din București. Primele cinci victime au fost împușcate de armată pe 17 decembrie, în timpul manifestărilor de stradă. Intelegeti, domnu’ Meleacanu, cum e cu colportarea aia? Iar dvs., ca reprezentant pe zona Secu’ a comunistilor ceausisti, stiati exact care e treaba.

Revenind, daca eram tara normala la cap, acum i-ati fi carat tava lui Kim Jong in drum spre pescuit. Apoi i-ati fi taiat rama cu dintii si ati fi multumit Cerului ca sunteti in viata. Sau ati fi fost in Cuba, pe post de scrumiera pentru Raul Castro, fericit ca isi stinge ala trabucul pe fruntea dvs.

Iar dvs., domnule Mele, nu sunteti acolo. Ocupati functii de seama in stat, o duceti ca belferul de 30 de ani si va bucurati de efectele Revolutiei. Daca maine se intoarce Ceausescu, veti primul care va spune:

-Am stat sa ii supraveghez, tovarase Ceausescu Nicolae! Toti romanii astia au colportat dusmanos, tovarase! Noroc cu noi, securistii astia de moda veche, ca ii tot conducem din ‘89 incoace. Fara noi, fara baietii nostri din mafiutza conducatoare, cine stie unde ajungeau? Poate chiar ar fi fost capitalisti cu adevarat, cine stie?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *