M-a pus naiba să deschid un link înainte de culcare.
Creatura despre care am mai scris aici, aflată la o nuntă în Alba Iulia, s-a hotărât să îşi mai facă un clip.
Atunci l-a luat pe naşu’ mare drept solist , i-a impumutat smartphone-ul lui ginerică şi, ajutat de soacră, a dat drumul la filmare:

Fraţilor, e groasă!
Specimenul care cânta populară în romgleză se divide! Ca organismele unicelulare sau ca marţienii!
Acum sunt 2! Şi vor fi 4! Apoi 8!…
Gândul asta m-a ţinut treaz şi cu ochii beliţi în scorojeala de pe tavan.. Nici apă n-am băut.
Toată noaptea mi-au defilat pe pereţi puterile lui 2.
Pe la ora 3, am ajuns la 32768. Va daţi seama? 32768 de specimene „cântând „? Poţi umple un stadion cu ele.
E o invazie, vor să ne explodeze capul! Iar arma lor este chestia aia emisă pe gură! (nu pot să-i zic muzică).
Asta a fost veste proastă.

Vestea şi mai proastă:
Pe la ora 4, am realizat că acele două organisme vii nu sunt unicelulare.
Aşadar, trebuie că sunt marţieni!

Şi le-am scris în gând, în numele omenirii din capul meu:
„Dear martians.
Am fost slab când nu te-am andarstud iu. Nau ai riălaiz că iu aţi venit în pace şi nu vreţi să ne sugeti sângele, ză blad!
Voi vreţi doar să scoate sunete, care să ne intre întu ză hed, să ne lovească hemărul, apoi să kick auăr brain şi să ne arunce neuronii în er.
Ai hev onli oan întrebare la voi: Uat The FU** is:
„All you love is all my money/ Eating caviar with anii!”
Bicoz, eu, de când am ascultat, încerc să înţeleg ce naiba a vrut să zică marţianu’ al’ bătrân. Ză old oan. Şi mă bântuie.
Pe martianu ăl’ tânăr nu-l mai înţeleg demult.
Senchiu end ai houp iu cheim în pis!”

Apoi, m-am trezit şi m-am dus la toaletă.

 

20 thoughts on “Invazia rapsozilor marţieni.

 1. Gyldone says:

  Ieri, citindu-ti articolele am vrut sa-ti scriu la un moment dat ca ar fi material de scris despre Ticu-Mic Constantin, aka „faraonului României”:) și varianta feminina Claudia Catarig (ea se pricepe și la dans :),asta a avut și un canal pe Youtube.
  Pretiosul domn în vârstă o fi tac’su, iar de ceilalți 2 nu am auzit pana acum 3 zile, dar… cuvintele îs de prisos 🙂 omorarati-i pana nu depun oua :)), zicea cineva și zicea bine.. sau de’asta tb făcut abuz de prezervativ când se joaca oamenii mari de-a mama și tata…

 2. catalina ion says:

  Eu raman fana celeilalte piese:) ila-ila-ilalala. E top-hit, no ofens! (am scris pe romgleza artistului, sa ne intelegem)

 3. Amalia says:

  Ala mic si negru care canta fals e tot ala care se numeste Nu-stiu-cum London? Ca la sosete cam seamana… Zic sa aruncam cu carti in ei. Sigur mor!!

 4. Oana says:

  Era ” Eating caviar with honey”, nu „…with anii” ! :)))) Si sunt convinsa ca parintii lui trebuie sa fie foarte mandri! Oricum, faptul ca am ras ma face sa ma simt putin vinovata… Vinovata de toleranta si neputincioasa, ca n-am cum sa le starpesc specia, oricare ar fi ea. Ma declar inca profund socata, cu atat mai mult cu cat sunt profesor de limba engleza…

 5. Mirela says:

  Ha, ha, ha …”lupta extraterestilor”pe youtube ! Clipul e mai vechi, fiind descarcat pe canalul astuia, Ticu-mic London (i-am remarcat sosetele asortate la lumanarile de pe masa imediat dupa articolul tau anterior) , insa ulterior l-a sters si inlocuit azi cu altul, fara filmulet. Totusi, a existat un alt user pe youtube,”paulik”(presupun ca venusian,in cautare de „martieni talentati” filmati, fara sa-si faca greturi apropo de copyright) , care a avut grija sa salveze filmuletul cu cei doi „rapsozi martieni” cantand populara romaneasca in romengleza si sa-l redescarce pe youtube. 🙂
  Hai, nu fii atat de carcotas, ci tolerant cu dreptul la exprimare a „muzei” ce-i chinuie pe „martienii artisti”. Nu comit nimic ilegal sau imoral ca si-au permis sa cante melodii populare in romengleza si sa se filmeze, expunandu-si pe youtube „artizanatul” lor khitschos. Altii picteaza draci khitschosi verzi pe pereti…de se supara preotii, spre amuzamentul altora, deloc indoctrinati religios, motiv pt. care sunt extrem de toleranti cu khitschuri „satanice”, inclusiv mari cat blocul . Eu zic sa luam partea pozitiva din astfel de „exprimari artistice”, adica amuzamentul, inclusiv vizavi de reactiile critice sau injurioase ale celor care simt nevoia sa-si exprime dezacordul si dispretul fata de „martienii artisti”, chinuiti de muuuzzze.

   • Mirela says:

    Unii au dansat si pe muzica anuntatoare a telejurnalui (proba la balul bobocilor). Deci, n-ar fi ceva imposibil.
    Imagineaza-ti ca esti la o nunta si asa de tare te plictisesc manelele si atmosfera,incat iti gasesti refugiul in licoarea bahica de pe masa, pana apar niste martieni din astia, extrem de seriosi in prestatia lor, care-ti alunga monotonia nuntii.Sa nu-mi spui ca nu te-ai trezi razand,aproape fara sa vrei, incercand sa deslusesti ce vor sa zica rapsozii inediti …

 6. Florin says:

  INCREDIBIIIIL! AM RAS CU LACRIMI! :))))))))))))))) SI RAD SI ACUM. FALSA PROGENITURA, DE ALTFEL RETARDA! „CANTA FALS, GOGULE! FUGEA LUMEA DIN GRADINA… CA POTARNICHILE!” (BD) O, DOAMNE! :))))))))))))))))))))))))))))))))

 7. cretinoid says:

  Mi-a venit sa-mi dau cu capul de masa…nu stiu ce e mai rau, maneaua, pe care am cosiderat-o acum 15 ani o moda trecatoare si uite, inca se tine scai de noi, sau lalaiala astuia care poceste limba engleza si isi bate joc de populara noastra in asemenea hal. P-asta l-as ancheta cu aia in halate albe alaturi. E tampit, tampit, sau e cu pluta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *