1. Cel mai important anunt al serii. Presedinte a anuntat ca, de acum incolo, cina se va servi la Cotroceni la ora 19 30, nu la 10, cum era pana azi.

2. Iohannis nu recunoaste ca nu cunoaste diferenta dintre „învestit premier” si nu “investit premier”.
Iohannis: „Eu consider ca am investit-o pe doamna Vasilica, e ca si cum am jucat la Bursa.”

3. Catalin Tolontan nu a fost prezent la conferinta de presa. Dupa intrebarile adresate lui Kovesi a fost atacat cu arme pozitronice de niste mamuti radioactivi, chiar in sediul DNA. Acum s-a inchis in dulap si se joaca cu un clovn de lemn, comentand un meci de fotbal de peste 5 ani. Dar vestea buna e ca s-a clonat si a trimis-o pe Sorina Matei, care a facut treaba la fel de buna.

4. Presedintele tine sa dezminta informatiile conform carora in Tenerife a plouat toata saptamana. “Situatia este totusi instabila in insula, dar va asigur ca ma voi intoarce in maxim doua zile ca sa verific cum este vremea si va informez!

5. La urmatoarea conferinta de presa nu se vor mai pune intrebari. Fiecare ziarist va avea dreptul sa vina in fata microfonului si sa taca timp de 30 de secunde.

6. Conferinta ar mai fi tinut o ora, daca doamna Carmen nu l-ar fi chemat pe presedinte la masa.

De Silviu Iliutacronicipebune 

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

Citeste si: CRONICA „50 SHADES OF GREY”-PARTEA A TREIA.

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, DE AICI.

<blockquote

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *