Stiai ca a fost o vreme cand Iohannis considera ca a nu te prezenta la confruntari electorale e dovada de aroganta si de lasitate?

Sincer? Cred ca Iohannis are cei mai prosti consilieri din lume. Daca Rares Bogdan i-a spus sa nu participe la dezbateri, dovedeste ca a uitat complet ce inseamna sa fii ziarist, ce inseamna sa fii roman. Sunt milioane de nehotarati care n-au votat. Nici pentru ei nu merita, Rares Bogdan? Ai uitat deja cr inseamna sa fii un romanas simplu si sa vrei sa auzi ce spun cei doi condidati? Se pare ca da.

Nu pot decat sa repet ce am scris, poate ajunge vocea noastra si la Cotroceni:

Poate nu ma credeti, dar mi-e o scarba profunda sa il votez in turul al doilea pe un om care nu da doi bani pe noi.
Mi-e greata sa votez un arogant care nu considera necesar ca noi nu meritam sa vedem o dezbatere intre candidati.
Orice am gandi despre Dancila, ea are doua milioane de voturi, Iohannis 3,5. O infruntare este aproape obligatorie, desi cred ca lui Iohannis ii e frica. Dar ce fel de presedinte este ala caruia ii e frica de o confruntare cu una care va face 15 greseli de exprimare pe minut?
Consilierul care l-a sfatuit sa nu participe la dezbatere ar trebui demis imediat. E penibil. Iar porcaria aia ca “presedintele se concentreaza pe discutiile cu oamenii ce inseamna, ma?” Ne scoate la bere? Vine pe la usi imbracat in Santa Klauss? Mergem impreuna la mall si o punem de-o sezatoare? Demagogie de doi bani. Plecati, ma, cu strategia voastra de doi bani! Sa nu fii in stare sa o infrunti pe Dancila e o dovada de lasitate ordinara, oricum ai da-o, oricum ai intoarce-o pe toate partile!

Asadar, mi-e sila sa votez un presedinte arogant, un rupt de tara asta, un rupt de nevoile oamenilor, un individ care nu da doi bani pe mine.
Dar n-am de ales. Il voi vota. Apoi beau ceva tare.
Nu ma injurati… sau injurati, faceti cum vreti.
Sincer, asa gandesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *