„Fostul sau sot, creatorul de pantofi, se poate zgaria pe ochi acum. Modelele create de Iulia sunt mult mai avangardiste si in fashion decat orice a fost facut pana acum”. ne-a declarat un mare critic de moda roman (i-am uitat numele).
„Toata lumea se intreba ce dracu’ face cu gainile alea pe umeri!” a continuat el. „Dar, odata cu noua colectie, raspunsul a venit: pantofi!”
CHICKEN-SHOE2
„Spre exemplu, acesta e modelu Lady Gaga, conceput din tacamuri de gaste. Restul gastei se fierbe si se foloseste la pate’ sau la ciorbita. Daca mergi incaltata cu ei pe ulita, la tine in sat, tot cardul de gaste o sa vina dupa tine si o sa te strige „MA-MA!”. Doar ca ele striga „GA-GA!”  Pantofii acestia sunt buni seara, cand chemi pasarile de la iaz, ca nu mai trebuie sa iti iei nuielusa.

Alte modele uimitoare:
a9a9c474b50f83bca518c12edd3bb539
Modelul de mai sus se numeste simplu „CIOARA CU TOC” si foloseste in lanul de porumb. Femeia ii incalta cand merge la cules, iar ciorile se sperie. Practic , in acest caz economisiti timpul si banii pe care le-ati da pe o sperietoare.
Alte minunatii din colectie:
bird-witched04
Al doilea este  PORUMBELUL CARE NU SE MAI INTOARCE, iar al treilea COCOSELUL SUPARAT.
Minunata colectie! Iar, in curand, Iulia va lansa si varianta pentru galinacee.
149
Fragment CARTE: „-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa!
El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui.
-Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet.
O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam:
-Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic?
Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.”

cover_blogb

Paginile mele: „Toate titlurile bune au fost date”cronicipebunesilviu iliuta.

7 thoughts on “Iulia Albu da lovitura cu noua colectie!

  1. Pingback: Iulia Albu da lovitura cu noua colectie! – Stiri.US

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.