“Dragul meu Claudiu Manda, m-ai facut sa ma simt iubita intr-un mod in care n-am mai fost iubita pana acum. Anul acesta.
Pentru mine tu esti unic. La fel de unic ca si cei 27 de dinainte. Vorbesc de cei de pe vremea PRM, pe aia de dupa nu i-am mai numarat.
Astazi eu, Olguta Vasilescu, iti ofer mana mea pentru a o tine in mana ta, pana la sfarsitul vietii. Numai sa nu uiti sa imi dai drumul din cand in cand, atunci cand trebuie sa bagam amandoi mana in borcanul cu fonduri.
Claudiu, te voi alege pe tine si numai pe tine azi si in fiecare zi a vietii mele. Mai putin lunea, cand sunt la partid, martea, cand am programare la coafor, miercuri, cand sunt la Antena 3, joi, cand am treaba in birou la Dragnea, vineri, cand ai tu treaba in birou la Dragnea, sambata cand plec la Craiova la epilat. Dar duminica e a noastra, Claudiu! O data pe luna, cand nu am programare la vopsit si daca nu e meci.
Promit sa te iubesc in momentele usoare, dar si in clipele grele. Voi fi alaturi de tine la bine si la rau! Mai putin daca te ia DNA. Atunci esti singur, coa*e!
Cand vei simti ca ti-e greu, eu voi fi acolo, Claudiu, si voi lua o parte din problemele tale pe umerii mei. Voi fi langa tine in toate aceste momente dificile. Langa tine, adica la mica distanta, cel putin 400 de km.
Voi plange cu tine in momentele triste! Voi rade cu tine in momentele fericite! De tine, pardon. Dar noi suntem seriosi, Claudiu, n-am mai ras din 2002.
Promit sa te iubesc mereu, indiferent de ce se va intampla in viitor! Asta daca nu scap de Irina a lu’ Liviu si raman cu el. Lucrez la asta si voi reusi in curand, ti-o spune mandea!
Cand vei fi fericit, ma voi bucura pentru tine. Si iti voi trimite mesaj: “iar esti cu aia, ma? Ma bucur!”
Stiu ca esti un om bun si credincios, de aceea te inchini in fiecare zi. Mai ales dimineata, cand te trezesti langa mine si zici “Doamne Fereste!”
In final, concluzionez: promit sa iti fiu alaturi la bine si la greu, de azi si pana gasesc ceva mai bun, pana cand DNA ne va desparti!”

Doamne, ce entuziasmati suntem! Olguta.

Nu da banii pe prostii, ia carti iubitei! Oferta pentru 1 martie::)

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.