Baietii din studioul Antena 3 au vazut o pancarta de la mitingul din piata Victoriei..


Sorin Rosca Stanescu:„O organizatie anarhista a fost prezenta la protestele de duminica seara, din Capitala, fata de legile justitiei. Este vorba despre miscarea de tip anarhist FreeKekistan, care a afisat o pancarta in linia intai”, a anuntat Antena 3, prezentand insistent imagini cu un tanar care purta o pancarat pe carte scria „Free Kekistan”. 

 Catalin Harnagea, fost sef SIE, unul dintre invitatii de casa ai postului, a lansat un scenariu menit sa ii inspaimante pe telespectatorii Antena 3.
„Este o rganizatie radicala, care are o simbolistica foarte apropiata cu simbolistica nazista a Ku-Klux-Klanului, a organizatiilor neo-naziste. (…)  Au niste cuvinte simbol, vor sa schimbe intreaga lingvistica normala si sa foloseasca o limba proprie, ati vazut ca sub Free Kekistan sunt doua cuvinte, are o simbolistica doar pentru ei”.

PAGINILE MELE DE FACEBOOK Silviu Iliutacronicipebune

Ce este de fapt Kekistan? Ce este insa de fapt „Kekistan”. Conform Urban Dictionary, Kekistan este o parodie online, dominata de trolli, care si-au inventat ironic o etnicitate proprie si ii ataca cu meme-uri pe extremistii de dreapta si de stanga.

Pentru ca intelectualii de la Antena 3 nu at suporta vestea ca e o tara inventata, eu le voi spune clar: fratilor de la Antena 3, KEKSITAN EXISTA! Iata si dovada, pe Wikipedia. Stati linistit, chiar nu sunteti penibili!


PAGINILE MELE DE FACEBOOK Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și international.

Fragment:
„Mă întâlneam cu Maria în fiecare seară în scara blocului.
Îmi povestea cum o să fie în America, cum o să-l întâlnească pe Mickey Mouse, iar eu lăcrimam și îi puneam mâna pe fund.
Îmi promitea că o să îmi scrie atunci când va ajunge scenaristă la Hollywood, iar eu îi strecuram mâna pe sub tricou. Îmi promitea că o să ne vedem peste maxim un an, când o să vină în țară, iar eu căutam să tacă pentru a o putea săruta cu limba.
În ultima seară…
– Mâine dimineață am avion. Zburam mai întâi la Paris…
Am înghitit în sec și i-am mângâiat sânii cu ambele mâini.
Ba chiar am continuat să o fac, trist și apăsat, când pe lângă noi a trecut domnul Marinache. Nu îi mai păsa, nu mai avea nicio reputație de apărat.
La plecare m-a sărutat cu limba.
– Nu fi trist, da?! O să ne vedem, mă amăgește.
– Sigur, dacă zici tu. Dar nu te pot lăsa pe tine în țară și să plece doar ei?
Mi-a pus degetul pe buze, apoi mi-a înghițit limba flămândă.
Ultimul sărut.
– Băiețică, plec să termin bagajele. Uită-te pe geam. Uită-te… și azi.
M-am rușinat. Să ce? Ea știa că o urmăresc?”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.