O dragoste din alta lume

 

La Suceava, permisul auto e mai ieftin decat o pereche smechera de „adidasi” Lidl la oferta limitata. Daca ai intre 300 si 1500 de euro, depinde de negocieri, poti sa fii prost sa dai in gropi, din ala care trebuie sa sune un prieten sa-l intrebe unde e viteza a doua.
Cu 3000-6000 de euro nici la examenul de sala nu trebuie sa te prezinti si poti conduce masina chiar daca vei crede toata viata ca semnul ala triunghiular de cedeaza trecerea e pus doar asa pe strazi, sa iti spuna ca Masoneria exista.
Cu cateva mii de euro, ai permisul asigurat si trebuie doar sa iti misti cwrul pana la examene. Daca mai dai cateva sute, merge un politist sucevean in locul tau.
S-au scumpit totusi permisele, pe vremuri erau cat niste cartoane de oua si zece gaini. E un nene, Obreja Radu-Ionuț, care lua si 20000 spaga la un examen teoretic!


DNA a gasit la Permise Suceava si la RAR peste 1,2 milioane de euro, ascunsi in galeti si ligheane. Ma rog, nici nu cred ca erau ascunsi pentru ca nu credeau ca ii va controla cineva.
Acum, daca am trai intr-o tara normala, s-ar anula toate permisele din ultimii ani, iar cetatenii ar sustine din nou probele. Nu vad cum altfel. Dar pentru ca traim aici, n-o sa se intample. Iar smecherii de prin alte judete, care fac acelasi lucru, s-au prins ca ii poate controla vreun nebun de la DNA si au luat masuri urgente si radicale: „scoatem banii din galeti, baieti, si ii bagam in butoaiele cu fund dublu!”

MEGAOFERTA  DE WEEKEND!O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.