Resita n-a dat omenirii numai fier. Co si tabla. Cel putin un cap de tabla.

Tare de tot.

Domnule Chisaila, rad oamenii de dumneavoastra, dar eu consider ca aveti mare dreptate!
Daca mai duduie mult Economia, eu cred ca vom ajunge sa facem 10 ore de la Resita la Bucuresti. Asta inseamna ca am depasit deja Japonia. Daca ajungem sa facem 20 de ore, suntem deja cat Germania si SUA la un loc, nebunilor!
La fel si la preturi. Duduie Economia asta atat de tare, incat daca painea o sa se scumpeasca de 5 ori, va fi vina ei, a painii, ca nu tine pasul cu restul economiei. Nemernica aia de paine nu e in stare sa se adapteze vremurilor, domnule Chisalita. Asa cum nici soselele nu pot.
Stiti cine nu mai reuseste sa tina pasul cu nebunia asta de dezvoltare rezultata in urma programului de guvernare? Creierul! Creierul unor senatori ramane pur si simplu in urma. Desi noi ne dezvoltam de rupem norma, creierul unui senator de Resita se micsoreaza pe zi ce trece. Iar lucrul asta e constatat, adica e suficient sa va uitati la cateva declaratii ale acelui senator si deja va dati seama. Daca o tine asa, omul ajunge in doi ani sa nu mai poata face rationamente simple si propozitii mai lungi de trei cuvinte. Deja e aproape de stadiul ala. Nu va spun despre cine e vorba, lasa ca va explica cineva.
Cat despre Economia asta care duduie, domnu’ Chisalita, ca tot sunteti mare senator si poate aveti pile pe la partid, va rog si eu ceva: mai opriti dracu’ duduiala asta, domnilor! Nu de alta, dar vrem si noi sa mai ajungem la Arad! Pe acolo iesim din tara. Daca acum facem 11 ore si voi o mai duduiti mult, o sa ajungem sa facem 4-5 zile pana la granita, va dati seama? Si stiti de ce mi-e teama? Ca la cat timp ar trebui sa facem de la granita pana in orasele noastre, nu se mai intoarce nici naibii in Romania! Si o sa ramaneti singuri, voi, pesedistii duduitori. Si sa vezi dracie atunci, ca va trebui sa puneti mana sa munciti! Ati pus-o!

Nu da banii pe prostii, ia carti iubitei!:)

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.