Multi romani ii comenteaza Loredanei: “maica, esti femeie serioasa!”, “ce umbli ca paparudele?!”, “ai sanii pe afara, nu ti-e rusine?”

Mie mi se pare ca e treaba ei. E inaginea ei, asa vrea sa se vamda, mi se pare ca arata bine, asta e viata. Raspunsul Loredanei, la acuzele astora, e beton. In rest, nu vad de ce ai “acuza” un om ca se imbraca si pozeaz cum vrea. Poti sa ironizezi, daca arata da Dancila, poti sa razi, daca arata ca Y, dar sa acuzi? E corpul ei, imaginea ei, face ce vrea, oameni buni!

“Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spune Loredana.

“Nu există femeie care să nu fie frumoasă, doar că nu avem încredere în frumusețea noastră. Fiecare frumusețe e specială, iar dacă găsești acel atu care te face specială, cred că ești imbatabilă. Iar când ești imbatabilă ai succes și când ești la serviciu și acasă, și la cratiță și în alte zone… întunecate”, spune Loredana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *