Ma iertati, nu ma pot abtine. Priviti aceste doua imagini:

Stiu ca a lui Iohannis nu e rochie, dar nu pot sa nu compar.

Baiatul din stanga pare ca merge pe podium. Cam rigid, dar cu spatele drept, un sfert de zambet, tinuta. Si nu cred ca poarta prea des rochita.

Fata din dreapta pare ca tocmai a venit de la aprozar, unde a dat patru kile’ de rosii la 15 lei, si-a dat jos in graba sortu’, a luat greutatile de la cantar si le-a aruncat in geanta, apoi a sarit in autobuzul 102 pana la Piata Sudului, unde avea o intalnire importanta cu ambsadorul cepei in Romania. Numai ca spre deosebire de doamnele onorabile care vand la aprozar, Dancila umbla cu masini smechere, baga haine, rochii si parfumuri la protocol, iar de munca n-a mai auzit de cand s-a inscris la PSD. Hehe!

Orice ar pune pe ea Vasilica (si pune rochii extrem de scumpe, credeti-ma, achizitionate la sfatul marii stiliste Budeanu) arata ca o gospodina de aprozar. N-are ce face, stilul e zero, se sinucid creatorii cand o vad.

Cat despre freza: intre perica Dracula’s style a lui Iohannis si “asa a vrut sa ma tunda Tanta din Videle, fa, i-am zis pierdut, da’ i-a iesit franjurii astia”… aleg Dracula.

Sanatate!

One thought on “Lui Iohannis ii sta mai bine cu rochie decat Vioricai. Pana si freza e mai aratoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.