Madonna a declarat ca „Le fac s*x oral celor care voteaza cu Hillary Clinton!”
madonna-2015-calendar-600x413Mai multe cantarete romance, intrunite de urgenta intr-un bar din Capitala, au ajuns la urmatoareale concluzii:
„Noi facem acelasi lucru ca Madonna de ani de zile. Luptam pentru democratie exact asa cum o face si ea. Numai ca nu am stiut. De ani de zile ne luptam pentru cariera. Daca am fi stiut ca putem sa punem si Presedinte in acelasi timp, va dati seama ca am fi pus.
Dar nici acum nu este tarziu: propunem infiintarea in regim de urgenta a Asociatiei Guristelor Profesioniste, care sa actioneze in caz de necesitate. Se urmareste ca in asociatie sa se inscrie toate cantaretele de muzica pop si dance netalentate. Genul celor care nu au voce, dar au pozat prin Playboy sau au fost asistente pe la televizor.
Acest grup de urgenta va interveni atat la alegerile prezidentiale, cat si la alegerile locale, urmand sa luam legatura cu fiecare alegator in parte.
Pentru ca alegerile politice si administrative sunt foarte rare, propunem sa intervenim si la alegerile de bloc pentru functiile de Administrator. Sau la orice alte alegeri din cadrul oricaror institurii. Suntem antrenate, determinate si bine pregatite.
Pentru tara!”

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro sau telefonic, la numarul 0314382822.

Fragment CARTE: „Am înțeles că e urât să scriu într-o carte cuvântul onanist, așa că n-o s-o fac.
După ce venea de la școală, Maria obișnuia să facă sport. Cel mai frumos sport din lume, în viziunea mea, nu este fotbalul pe vreun mare stadion cu zeci de mii de spectatori, ci săritura cu coarda în sufrageria Mariei. Cu un singur spectator. Eu.
-Știai că fac sport? m-a întrebat odată.
Acum, după ani de zile, mă gândesc că știa cine îi este spectatorul.”

matza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *