Asa arata mainile canotorului Ciprian Tudosă, medaliat la Olimpiadă. Tot respectul pentru munca acestor oameni mult mai prost platiti decat fotbalistiii de mana a saptea.
Ganditi-va cat de nedrept este! Zece luni au stat baietii astia in cantonament pentru a se prezenta la Jocurile Olimpice, unde au luat argint. Sunt pe locul doi in lume. Platiti cu a mia parte din banii unui fotbalist care nu e in primii 100 000. In ziua in care ei castigau, 99% dintre stirile de sport erau despre niste fotbalisti de mana a opta care au pierdut caificarea in cea mai amarata cupa europeana in fata unora din Albania si Kazahstan.
Canotorii? O glorie efemera. Azi stiu toti despre ei, ii posteaza cu mandrie, maine nu le mai stie nimeni numele si revenim la fotbal. Fotbalul e pe prima pagina, fotbalul vinde, ceilalti, chiar daca intre cei mai buni din lume, isi traiesc gloria doar o zi. Merita mult mai mult!

 

Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc au stat în cantonament nu mai puțin de 10 luni, în Italia, acolo unde s-au pregătit pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

OFERTA SPECIALA pentru premianti
Pachetul Silviu Iliuta

 

3 thoughts on “Mainile unui canotor care n-are nimic din ce au fotbalistii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.