Doamna, e simplu:

  1. E adevarat, copilasii sunt niste ingerasi, dar daca vedeti doua “puncte negre ca niste cotoare pe spate” mergeti la medic . Iar daca nu le vede si el, luati orice tratament v-ar da!
  2. Totodata, daca atunci cand va uitati catre un perete alb, va apar din senin doua aripi proiectate pe el, sa stiti ca nu e un inger. E un baiat care s-a infiltrat n grupul vostru de Facebook, se transforma in pasare si vine seara sa va chinuiasca.

3. Ca sa scapati de baiatul asta si de senzatia ca au copiii aripi, trebuie sa ii dati barbatului o bere. Dati veste pe grup: o bere! Nu e obligatoriu ca baiatul sa vina in forma de pasare, poa’ sa vina si in blugi, cu tricou.

4. Daca baiatul va spune parola secreta, “eu sunt Silviu”, sunteti rugate sa ii dati o naveta. Si ar fi mai bine sa fie de vin. Cu ceilalti ramane cum am stabilit.

5. Daca postarea e in gluma, sa stiti ca sunt multe care in acest moment isi dezbraca pruncii si le cauta cotoarele.

Silviu

1 Comentariu la “Mamikile si aripile de ingeras.

  1. Zev says:

    Doua puncte negre ca niste cotoare pe spate. Cotoare de ce, de mar, de chitantier? Si de-acolo vor creste aripi de liliac,msau ce? Eu intelesem ca se naste un singur Antichrist, dar mai stii, poate are si el un 2IC, si/sau un Chief Financial Antichrist, Chief Operations Antichrist, Chief Corporate Services Antichrist. Silviu scrie repede un scenariu devserial sa-l vinzi Netflixilor. Vade retro, diabellus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *