Asa este, doamna! De aceea avem in vedere si urmatoarele vaccinuri:

1. Luam materie cenusie de la un macac cu fund rosu, preparam un vaccin cu amestec de mango si il injectam in capul dvs.. Asta o sa va creasca inteligenta cu 300%. Vestea rea e ca macacul va deceda pentru ca nu va mai sti cum sa faca treaba mica.

2. Intentionam sa realizam vaccinul Facebook Pentru Tampiti. Luam o postare de la dvs., o bagam in toaleta si tragem apa. A, asta e tot, nu era chiar vaccin.

3. Cel mai important e sa testati vaccinul pe sotul dvs.. Daca ajunge homosexual, e posibil sa fie si pentru ca i-ati omorat orice pofta de femei pe lumea asta. De se intampla, ii faceti repede un vaccin de fete si se face la loc hetero. E important sa testati sotul pe o vecina, pe o prietena, pe o dornica, nu pe dvs.! Daca il testati pe dvs., sigur se face la loc homo.

Cu placere!

1 Comentariu la “Mamikile si vaccinul care te face homosexual.

  1. christiana crăciun says:

    Toți vor vedea și toți vor auzi, dar puțini vor vedea și vor auzi ! Pentru cei care se cred inteligenții lumii acesteia, acest pasaj din Sciptură! acuzele definesc limitele înțelegerii, doar că limitarea voastră și necrezarea , nu vor anula efectele răului major făcut prin vaccinuri!DUMNEZEU ți a lăsat o Carte, te vei face vinovat de nepăsare la Ziua Judecății, iar acum esti nejudecat pt.lipsa înțelepciunii! de vină or fi c…roz !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *