A APARUT  Click pe poza:
Cu autograf🤟

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

 

Managerul spitalului din Gaesti este tipul de om pe care l-as vrea la conducerea unui minister. Pentru ca nu au fost destui doritori (personal medical) care sa vrea sa se vaccineze, omul a preferat sa vaccineze orice om care nu era programat in faza asta, in loc sa arunce niste doze de care ar fi expirat. A propus asta, dar in cele din urma s-au gasit doritori. Hotnews:


A trecut peste orice proceduri din marea „Strategie de Vaccinare”, a facut ce trebuia. Sau macar a propus o idee ce ar trebui luata in calcul. 5 zile rezista dozele in frigider dupa ce le scoti de la -80 de grade si numai 5 ore dupa ce le scoti din frigider.
Daca s-ar lua dupa „Strategie”, din spitale s-ar arunca multe doze bune, aiurea in tramvai, numai ca sa respecte o regula proasta.
Dupa el, dupa ce a facut omul asta, dupa ce a declarat, ar trebui regandita strategia. Nu sunt destul doritori in etapa intai? Pai vaccineaza-i pe cei care vor si care nu au contraindicatii! „Cum poți să arunci 80 de doze (n.r. circula această informație în presă) și tu să fii cu acul în mână și să nu vrei să le folosești?!”
Scopul, unicul scop final e sa ne protejam cat mai multi pentru a ne intoarce la viata in libertate, nu sa tinem cu dintii de o regula gandita prost.
Sincer? Imi place omul.

 


A APARUT! Click pe poza:
Cu autograf🤟

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *