Ne-ai durut!  Si inca ne doare. 


6Intr-un final, 25 000 de oameni au apreciat aceasta postare poptamaşiană. La urmatoarea, despre ninsoare, numarul de like-uri s-a triplat.


4Draga Denysa, cu y… Vestea proasta e ca daca ai un wallpaper cu un rasarit de soare, asta nu inseamna ca esti la mare. Si veste buna e ca mai sunt 24 999 de oameni ca tine, care au dat like la postarea de mai sus. O sa iti gasesti cu usurinta sufletul pereche!


13Viata, Andrei…e trista. Daca nu mai vrei sa vezi astfel de idioti, fugi pe o insula pustie! Ai grija, inainte de asta arunca  toate oglinzile si nu te uita inspre apa!

 

5Stai linistita, si tu o sa iti gasesti un iubit. Trebuie doar sa iti pui niste „ghiata” pe creier sa nu se incinga. Apoi, dai drumu’ la manele in toate boxele si deschizi geamul. Vine el singur.

 Lasa asta, Canelita, tu ai vazut ce stropitori uriase au ascuns in nori, doar ca sa ude o amarata de iarba?

De Silviu Iliutacronicipebune

Fragment: „Nu am înţeles niciodată de ce când îi este rău unui om, cineva se oferă să îi aducă un ceai.
– Ce ai, frate?
– Cancer!
– Aaaa, stai liniştit că am un ceai de tei… vindecă tot!
Mai nou e un curent, ierburile tămăduitoate sunt peste tot: Mănâncă acum trei legături de pătrunjel pe zi şi scapi de ciroză!
– E de tei, sigur o să îţi facă bine, Silviu.
Să-mi bag picioarele, e din ăla bun, de TEI!!! Ăsta vindecă tot!
– Sunt convins, eu şi când am avut pneumonie, tot cu ceai mi-a trecut.
– Ai rămas glumeţ! Ca atunci când eram mică, îmi spune.
Se apropie de mine, cu halatul desfăcut. Toată căldura pielii sale radiază înspre mine. De sub halatul ei ies unde şi mirosuri, ca acelea care îi făceau pe Tom şi Jerry să plutească. În traducere, pentru cei care au sărit direct la desenele cu roboţi: „Boss, era bine rău androida, frate! Te vrăjea ca un Bakugan din ăla care scuipă energie!“.
E prea aproape!
Începe să îmi maseze mâna dreaptă, la încheietură. E bine.
Apoi, pentru că nu are o poziţie bună, se așază lângă mine, pe pat. E mai bine. Sper că profită de mine, măcar acum când sunt bolnav… ”
Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI.

 

PRIETENUL MEU, INSELATUL

ss=”alignnone size-medium wp-image-29058″ src=”https://www.cronicipebune.ro/wp-content/uploads/IMG_0634-576×1024.png” alt=”” width=”576″ height=”1024″ />

 

 

3 thoughts on “Mare e gradina facebook! (ep. 172)

  • Una din Bucuresti says:

   Exact la asta m-am gindit si eu!! Bine ca are celular si feisbuc si stie sa le foloseasca. Uite ca nu e chiar asa proasta ?

 1. Una din Bucuresti says:

  Cit am ris la ultima poza si comentariu ?
  Iar aleia imbracata ca o țoapa, sorbind sexy din coca-cola, chiar ca ii trebuie un manelist. Sau un fotbalist ?
  Nu am feisbuc, cred ca sint printre cele 10 persoane de pe pamint fara cont. In afara de aia din Coreea de Nord. Am uațap, tot aia e, ca l-a cumparat feisbucu’. Deci ma laud degeaba, ca sint eu tare si nu cedez.
  Majoritatea se lauda pe feisbuc, cu vacantele lor si fițe. Sau o ard pe-acolo, vorbind de vreme sau facindu-si „selfiz” exact ca in pozele de mai sus. Ma cearta multe matusi si verisoare pe tema asta, ca uite cum nu pot vedea eu ultimele poze cu ei. Ca e greu tare sa trimiti prin email sau uațap, sau text. Iar altii incearca sa ma convinga ca e foarte folositor, afli zile de nastere si mai stiu io ce anunturi importante, fara de care nu putem trai, normal. Zici ca sint platiti de Țucărberg, si nu alta ?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.