Home / Gradina internetului / Feisbuci / Mare e gradina facebook! (ep. 178)

Mare e gradina facebook! (ep. 178)

 

Din ciclul: „Earna an spanea e mai blanda ca tuamna in italiea, da cocalarii sunt la fel!”

Acesta e un atac direct la Poptamas. Boss, tu vrei sa-i furi painea omului!

 


Multe fete au fost in Piersic. Cel putin asa se zvoneste.
Dar una singura e in pruna!

Nu stiu daca ajuta vreun tratament. Sincer…

Tu si Spartacus, doi frati care joaca in CIMPIOSLIG aia.

Toti suntem mamanteni, ce naiba!

De Silviu Iliutacronicipebune

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.  

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex! Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare. Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin. Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….”

rddw

Check Also

Unii soferi vor sa iti iubeasca rudele.

Azi am avut cel mai frumos dialog purtat vreodata in trafic. Un nene, posesor de …

6 comments

  1. Reparatii frigidere Chirita

    Gradina domnului e mare dar are un gard mic sa iasa toti de mai sus.

  2. Numai curve si zdrente pe Facebook !

  3. Unde le gasesti, Silviu??

  4. aia cu mamanteni a fost blana:))))

  5. Tu râzi. Noi râdem. Oamenii ăștia sunt niste cercopiteci. E greu. Greu ca unii au drept de vot. Ne trebuie alta tara.

Lasă un răspuns