20fcas
Draga Obi-Wan Kenobi, mai intai trebuie sa iti cumperi un dictionar. Apoi, asigură-te că nu ai vrut sa zici orgasm, orbire sau oranjadă. 
Dupa ce rezolvi aceste mici probleme, chemi la tine niste prieteni jucăusi. Avantajul la chestiile de genul asta e că, dacă esti obosit, poti sa mai si pleci din cand in cand, nu isi dă nimeni seama.

Cine a plasat aceste reclame la saltele gonflabile in vecinatatea pozei Biancai Dragusanu este un geniu!
Eu atat am avut de spus.


Draga mea, din nefericire a venit momentul sa ii spui prietenei tale ca te culci cu sotul ei.

Facebook: Silviu Iliutacronicipebune

Bună. Daca ai descărcat on line catalogul de cosmetice si nu simti parfumul, inseamna că ai gresit ceva!
Poate l-ai mutat din greseală in „trash” si se amestecă mirosurile.
E? Te-ai gandit la asta?
Dar, ce spun eu gândit…

Du-l mai jos, iapa il asteapta la etajul 4!

Eu sunt Joi. Prenumele meu e Orapatru.

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, DE AICI.

<blockquotestatusuri-15)

9 Comentarii la “Mare e gradina facebook! (statusuri-17)

 1. Dany says:

  Te miri pe postarile acelea? Pai ce sa mai zicem de astea intelecti cand ii vezi ce fac? ard documentele de la primarie apoi le posteaza pe facebook

  „Caz halucinant la Predeal. Angajaţii primăriei au ars documente chiar în curtea instituţiei apoi şi-au postat isprava pe Facebook. Procurorii au deschis dosar penal pentru a afla cine se face vinovatCaz halucinant la Predeal.

  Angajaţii primăriei au ars documente chiar în curtea instituţiei apoi şi-au postat isprava pe Facebook. Procurorii au deschis dosar penal pentru a afla cine se face vinovat. De altfel, nu este singurul scandal: primarul oraşului este cercetat pentru fapte de corupţie, într-o anchetă privind repartizarea ilegală a mai multor imobile din fondul pentru tineri.
  Totul a ieşit la iveală după ce angajaţii primăriei au postat pe reţeaua de socializare fotografiile.
  În poze se vede cum în curtea din spatele instituţiei sunt incendiate teancuri întregi de documente. Pe unele dintre ele se vede ştampila instituţiei, precum şi semnătura fostului primar.
  În urma apariţiei fotografiilor, procurorii şi reprezentanţii prefecurii s-au autosesizat şi au deschis anchete. De la primăria Predeal au fost ridicaţi saci întregi de documente care urmează să fie verificate. Aceştia trebuie să stabilească dacă documentele arse erau oficiale. Atât primarul, precum şi angajaţii susţin că este vorba despre copii ale unor documente.

  Potrivit legii, documetele oficiale ale unei instituţii nu pot fi distruse decât în condiţii speciale, precum şi cu avizul unei comisii de la Arhivele Naţionale.”

  Tare as fi curios ce a fost in capul lor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *