1919101_1652966288304239_1928886269350364888_n
Primul poza făcut la tine?
Dar, eu văd si al doilea poză.
Rugămint mari la tine: dacă pui si al treilea poză, nu mai scrie NIMIC cand il postezi!
Pupă-te singură! Eu nu te pup, că poate se ia!

 

12494805_1052100301476836_3606105294666355019_n
„Plangeam cand ii vedeam impreunăăăă.”
Nu inteleg! Dacă e cel mai mare dusman al tău de ce insisti să vă afişaţi impreună?
Se vede clar că il urăsti in draci , iar el te-a părăsit acum multă vreme…Nu te place!
De tine si de Manualul de Gramatică zic.

PAGINI DE FACEBOOK Silviu Iliutacronicipebune 12435664_931635490261163_18114287_n
Asta e mai tare decat aia: „Vrei, nu vrei, tot la noi ajungi!”
La tine e: „Si dacă esti vie si nu vrei, eu tot vin la tine in dormitor si te iau!”

 

c copy
1. Costel si-a marcat teritoriul?
2. Cate fete il mai au COSTEL  pe burtă?
3. Nici nu vreau să mă gandesc cu ce a scris.

10401929_167803123579951_4286672654652228781_n
„Xanbetul s ferichirea mia, zunt bărbatul iubit. Am fugeat acum un an.
Dragosta e frunoasă, da, dar m-am speriat cand mi-ai spus că „burtai”.
Am krezut că după nupdile gierdinti ce am petrecut inpreună ai rămas bortoasă si am fugeat in lume.
Abia acum am descifrat mesajul tău. Si mă intorc,

 

PAGINI DE FACEBOOK Silviu Iliutacronicipebune

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

NU rata singura trilogie premiata chiar de autor! Vanduta in mirificul tiraj de 4 exemplare.Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI.

Diverse variante de pachete pentru volumele 1: PE ACEST LINK.

 

Fragment din carte: :

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex! Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare. Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin. Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….” n-1

6c742093b6d6093bcda7de36f4c121″>iughirea

mia!”

 1. Mihaela says:

  Mai Silviule, ( la cat citesc imi permit sa-ti zic asa, simt ca te cunosc ) am inteles chestiile astea cu ironiile si cu animatiile de pe facebook dar astept cu nerabdare o……..POVESTE! Pe cand una?

 2. rodica says:

  La ultima eu cred ca „s-au” este copiat de undeva. Este singurul pe care l-a nimerit. Eu stau si ma intreb daca entitatile astea pot citi ceva, chiar si o garantie de pe eticheta unui produs.

 3. nicoleta says:

  E plina tara asta de analfabeti! Eu cred ca astea nu au fost niciodata la scoala altfel nu imi explic cum poti sa scrii asa. Eu inca nu am reusit sa inteleg ce a vrut sa spuna ultima….

 4. Adrian says:

  Fac pariu ca daca ai face o sectiune cu postari normale, scrise gramatical, ai scrie una postare pe luna 🙂 Si ai avea „jde” mii de comentarii de genul: „ke inseamna asta?” „eu nu inteleg, des-pre c-ei vorba?” :)) Ar fi maxim…

 5. Anca Purcaru says:

  Dragă Adrian,
  îti dai seama ca un om care scrie corect gramatical, nu o sa posteze aberații si tot ce scriu „intelectualii” ăstia.
  Măcar, dacă tot vor să se considere filosofi, de ce nu or da copy-paste??
  Eu la un singur lucru ma gândesc cand citesc astea: Oamenii ăștia au drept de vot!
  Trist!

 6. ionela says:

  Ti-am dat like si follow la pagina,acum 3 zile. Am inceput sa rad singura,de la postarile tale. Nici nu imi imaginam ca asa ceva poate sa existe. ???? P.S. si eu astept un articol cu Norvegia…m am amuzat rau la comentarii.

 7. Andra says:

  Deci am stat vreo 5 minute sa pot citi ce a scris „anonima”… Vai de tara asta …nu suntem perfecți ,nu scriem corect gramatical , nici eu nu sunt perfectă, greșesc și recunosc ,dar nici în halul asta …

 8. Angel says:

  Ceau, nu poţi să faci nimic cu porcăria aia de reclamă la NetBet de la început, că de fiecare dată tre să aştept până apare „close” s-o închid ? E spam sau e sponsor ?

 9. Liliana A says:

  Era sa leșin de ras…. Nu am mai ras asha de ani buni …. Doamne …. Ferească Dumnezeu …. Astia chiar exista?! Eu am descoperit cronica asta de curând si azi am citit câteva episoade …. Cred ca mâine la birou voi rade încontinuu …. Sigur nu-mi revin repede 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *