…aceasta ete declaratia sa de acum cativa ani, intrebat de ce nu mai joaca in filme.
In luna ianuarie a acestui an, pe cand isi serba ziua de nastere, Marin Moraru  a spus: „nu imi mai doresc nimic, nici măcar sănătate”.
Marin Moraru s-a stins azi,la 79 de ani.

Pentru ca filmul meu romanesc de suflet este „Operatiunea Monstrul”, sper ca, acolo unde e, a ajuns sa se intalneasca cu Toma si sa ii povesteasca despre… orice. Chiar si despre bicicleta galbena.

In rest…
„N-am vrut niciodata sa joc ceva anume. Mi s-a dat, mi s-a propus si eu am acceptat sau nu. Nu am cerut niciodata nimic si nici nu mi-am dorit vreun rol anume. Cel mai important si mai placut este sa tragi biletul din caciula, ca la examen. Iar eu sunt pregatit oricand, atat fizic cat si psihic, sa trag orice bilet.”
„Când aud expresia «monstru sacru» văd în faţa ochilor un dinozaur, un pterodactil cu dinţi lungi şi ascuţiţi şi gura căscată. Nu, eu nu sunt un monstru.”
Marin Moraru
7PUNE MANA PE CARTE! EVENTUAL… PE ACEASTA:
“Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 38 de lei si se comanda online, daca intri pe Bookzone. Cartea este disponibila AICI.

cover_blogb

4 Comentarii la “Marin Moraru: “Nu mai am cu cine sa joc. Beligan nu mai poate să joace, Dinică a murit… şi eu mă simt cam rău.”

  1. Pingback: Marin Moraru: “Nu mai am cu cine sa joc. Beligan nu mai poate să joace, Dinică a murit… şi eu mă simt cam rău.” – Auzi

  2. Tomescu says:

    Acum are Marinus cu cine sa joace acolo Sus ..sunt acolo cei mai buni,Toma,Amza Dem,Cotescu,Dinică,de prea curând si marele Beligan…Cât de săraci am rămas! Astea sunt adevăratele pierderi ale nației!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *