Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

„SIDA nu exista!” a declarat Profesor Doctor Marcel Pavel. „Nu sunt obligat sa va explic, dar va spun. SIDA nu e un sindrom sau vreo boala, ci e o porecla!!! Vor sa ne bage in cap ca e asa ceva, dar el nu e. Eu l-am cunoscut personal pe om, e fostul sot al Elenei Basescu. Iata si dovada:

SIDA e o boala nascocita de cine e nascocita numai ca sa ne faca noua rau la lume si sa fie bine va doresc la toata lumea care nu crede in prostii din astea. SIDA e un baiat inalt frumusel, nu care cum spune lumea ca e daunator, il cunosc.
Fratilor, va iubesc si nu uitati: stati departe de 5G si de Bill Gates. Bill in engleza inseamna nota de plata, iar Gates e poarta. Am avut conferinte medicale impreuna cu Florin Salam in New York, la nunta unora din Diaspora si stiu engleza. Bill Gates e nota de plata ca la restaurant numai ca e la Poarta Raiului. Vor sa ne omoare!
Va iubesc iar, inclusiv pe tine, frumoasa mea, in noaptea asta, ne vom iubi ca doi nebuni, si sanatate la toata lumea si daca nu e, puneti doua foi de varza pe piept si trece orice!”

Cititul desteapta! Oferta:
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *