Cum recunosti melteanul de plaja?
-intotdeauna inchiriaza un sezlong si foloseste patru. Daca vine la el supraveghetorul, ii va arunca o replica de genul: „Da’ ce am facut, dom’le? Lasam si eu putin prosoapilii la intins.”
-melteanul de plaja nu are cuvintele „cos” si „gunoi” in vocabularul sau. Pentru el, orice obiect de genul asta, daca nu este sub fundul sau, nu exista.
-melteanul de plaja nu vorbeste la telefon. El insusi e un post de radio. Urla ca Radio Vacanta, ca si cum ar avea un difuzor. Daca nu este auzit de cel putin 50-60 de oameni din jur, el considera ca e o convorbire ratata.
-melteanul de plaja nu asculta muzica la casti. El ia intotdeauna cu el o boxa si da volumul la maxim, „sa se bucure si alea micile”.
-melteanul de plaja scuipa semintele direct pe nisip. Cu cat le scuipa mai departe, cu atat melteanul este mai mandru de el. Scopul lui suprem este sa ii umple pe toti din jur de coji de seminte. Uneori nu reuseste, din cauza ca vantul nu il ajuta si atunci este trist.

*cele mai recente articole pe facebook/cronicipebune. Acest articol poate fi citat in limita a 300 de caractere, cu citarea sursei.
Citeste si: 15 lucruri pe care nu le stiai despre papucii tai blanosi.

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro. TRANSPORT GRATUIT.

Fragment din cartePatul fecioarei era cel de sus, deasupra Alionei, o basarabeancă zdravănă de 0.12 tone.
-Crezi că au adormit? o întreb.
-Carmen, da. Dar Aliona nu, că încă nu a început să vorbească în rusește.
Am început să ne sărutăm în liniște printre sforăiturile lui Carmen.
Iar eu, mi-am trimis mâinile în expediție pe corpul ei.
Pfoai, ce excursii! Ce ținuturi noi am descoperit în noaptea aia! Zone tropicale umede, munți și dealuri pe unde nu mai călcase picior de bărbat.
Apoi podișul, unde fusese cândva o junglă amazoniană. Și pe care nici măcar Soarele nu-l văzuse până acum.
Nu mai știam nici cum mă cheamă, eram transpus tot în Manualul de Geografie al Ameliei.
I-am dezbrăcat bikini roz pe care îi văzuse toată Politehnica și am început să explorez cu grijă Marele Canion din Slobozia.
-Mai ușor cu mâna, Tăntălăule, ca îmi vine să gem, îmi șoptește la ureche.
-Bine, gemi!
-Nu pot, Aliona e trează. În pana mea!
Așa că mi-am chemat mâinile din expeditie și m-am mulțumit cu sărutări.
-Trebuie să îmi zici ceva trist, m-am încins prea rău și vreau să îmi treacă până adoarme, îmi zice.
-Mâine am predare la corporație. După ce facem dragoste, mă duc să termin câteva grafice.
-Nu așa de trist, Iubire, că îmi trece de tot.
Aliona aia era de comă! Trebuia să îi pun ceva în apă ca să adoarmă! Mă gândeam să bat pe la ușile căminului, să dau șpagă cuiva și să o mut acolo.
-Uşide becu’! Uşide becu’! urlă Aliona.
-Gata, doarme bestia? o întreb pe Amy.
-Nu încă, asta e în basarabeană. Îi intră lumina de la felinar
în ochi.”

Poza: facebookaaa

sursa poza: facebook

One thought on “Melteanul scuipator de seminte pe plaja.

 1. Una din Bucuresti says:

  Wow, sexy!
  Dar nu va faceti probleme, asa e peste tot! Ma rog, cel putin pe unde am fost io, cu populatie mare de hispanici. Si altii fac asa, dar hispanicii sint in frunte. Prin diferite state ale Americii, la plaja, se pun boxe, seminte nu mai tin minte daca am vazut, dar gratarele si berici la greu. Cel mai misto e ca muzica sud-americana e la fel, si auzi pe fundal un ritm din ala sec, precum si dansul lor care consta in doi pasi la dreapta si unduirea soldurilor…primitiv; cam ca manelele.
  Mi-a raportat o prietena tocmai din Minnesota, ca se dusese si ea la lac amenajat pt plaja, si ce sa vezi, isi pusesera unii boxele linga ea. Nu scapi, frateeee!!
  Pe de alta parte, noi oare nu ne plictiseam? ?
  Ca n-aveam de cine ride sau pe cine birfi? Si nici nu mai aveam senzatia aia de superioritate, care cel putin pe mine ma face sa ma simt foarte bine ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.