Home / (Pro)stirea zilei / Mesaj de la un homosexual.

Mesaj de la un homosexual.

Mesaj primit ieri:

“Salut Silviu, as vrea să îți spun puțin din povestea mea , de și aș prefera să rămân anonim. Sper sa ma înțelegi, dar am părinții in România și doresc sa-i protejez.Dacă vrei să o publici, nu ma supăr, dar fără nume.
Apreciez enorm faptul că te-ai alăturat campaniei #Boicot .
Sunt homosexual! Nu unul din aceia care își pun pene in cap, nu ma îmbrac diferit de ceilalți bărbați și nu-mi schimb vocea să par femeie. Sunt un om normal și nu doresc copiii nimănui. Până în 2009 am locuit intr-un mic oraș de provincie, am avut un job normal și nu mi-a păsat prea mult de vorbele unora. Nu m-am ascuns , dar nici nu am trâmbițat sexualitatea mea. Am fost marginalizat pe tema asta , dar am preferat sa merg mai departe cu fruntea sus. Lucram in domeniul medical, salvam vieți , fără sa-mi pese dacă acele persoane m-ar urâ din cauza sexualității mele.
Acum 10 ani am emigrat în Italia, încă mai spun că a fost cea mai bună alegere făcută vreodată. Am vrut astfel sa fiu departe de familie, de cunoștințe, pentru a-i ocroti de eventuale neplăceri.
Am cunoscut aici pe cineva, un om deosebit , iar anul trecut am făcut și uniunea civilă ( un fel de căsătorie, dar cu ceva mai puține drepturi) . Sunt primul român unit civil în Italia. Chiar dacă în presă a apărut știrea că o tipa ( Daniela nu mai stiu cum), s-ar fi căsătorit cu partenera ei, noi am avut nunta pe 4 aprilie 2017, ele pe 9 aprilie. Am avut câteva probleme si cu asta, din moment ce mi se cereau anumite documente, pe care România nu mi le putea da. Dar am rezolvat și iata-mă. Ma simt un om împlinit și liniștit.
România nu mai este casa mea, nu mai este patria mea…Din moment ce drepturile mele nu sunt recunoscute acolo. Nu doresc să mai ma întorc , evit si vacanțele.
Trăiesc o viață normală, plătesc taxe alături de soțul meu și nu cerșesc nici atenția nimănui.
Vreau să-ți povestesc si două întâmplări care mi-au rămas la suflet.
Cand am facut nunta, invitasem doar rudele si prietenii apropiați. Unii dintre aceștia au venit cu copiii. Ma simțeam oarecum stingher, dar la un moment dat, fetița de 11 ani a unei prietene, a venit la mine , m-a îmbrățișat și mi-a spus:
„Te iubesc și să știi că pentru mine tu esti mireasa!”
„Păi nu am cum, vezi că suntem doi bărbați ”
„Da, dar tu ești mai frumos!”
O altă întâmplare a fost anul trecut de Crăciun. Cea mai bună prietenă a mea , româncă, a decis să vină în vizită la mine, împreună cu soțul si fiica de 9 ani. Înainte a trebuit să-i explice copilului faptul că noi suntem „o familie diferită „. Copilului nu i-a păsat asta , singura ei grijă fiind aceea : ” de ce nu au copii?”. Evident ca mami i-a explicat despre diferențele anatomice dintre bărbați și femei etc…
Copiii nu ne judecă,niciodată. Când aud pe unii ca spun ” cum îi explic copilului”, imi vine s-o iau razna.
Îmi cer scuze ca te-am deranjat, sper ca nu te-am plictisit si poate aceste aspecte îți pot fi de folos.”

OFERTA:

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Check Also

Grupul de Whats App al parintilor. (ep. 12-“Cum m-au dat afara”)

In atentia jurnalistilor Antena1, 3, Pro tv, Digi, Stiridecluj si altii: acesta este un articol …

2 comments

  1. Hm,este „grea tare ” Silviu ,povestea asta ..pentru o tara cu oameni ce au in cap doar povesti cu zei si zane.Pentru oameni ce merg la biserica STRICT pentru iertarea pacatelor,ca na,trabe sa mai fie loc de altele.Greu de acceptat poveste asta.SI asta pentru ca ..suntem educati [nu toti..] sa stim de frica,ca este cineva ce ne va pedepsii daca calcam stamb si a fi homosexual sau lezbiana este ca si cum calci atat de stamb incat rupi piciorul.Nu stiu sa ma exprim in cuvinte ales,ca na..om batran cu scoala putia..DAR stiu asa..Toti oameni TREBUIE sa aibe dreptul la fericire.si daca fericirea cuiva este sa se iubeasca cu cineva de acelas sex..apai..ar trebui sa aibe acest drept.Daca doreste sa fie casatorit cu persoana de acelasi sex..apai Noi putem..ei de ce nu ? Retorica ..stiu povestile crestinopatilor..So ajuns pana acolo,inca doar simplu fapt ca esti deacord cu ei,inseamna ca ar trebui sa fi omorat cu pietre.Ma tem pentru generatiile ce vin,ca..sunt cruzi la mine,si usor de modelat in gandirea ortodoxa..prea usor de manipulat o foarte mare parte dintre ei..si..cum se vede clar ca visul religiei in Romania este de a fi O PUTERE..Ma tem tare pentru copii ce vin.Sper ca ai mei,sa plece din tara asta ,ca „MAINE” va fi si mai rau decat este „azi” si Regret,,din tot sufletul ,ca a fost o zi,cand puteam ..cand Generatia mea, putea face ceva cu adevarat Bun si am lasat sa treaca atat de usor pe langa noi aceasta sansa,Am facut Mult prea putin cand trebuia sa facem ceva.Multi dintre noi am fo prea lasi,SI azi,suntem in situatia in care suntem din cauza NOASTRA,a celor ce azi manca pensie tihnita ca sa spun asa.Mea culpa pentru asta

  2. Adica nici in Italia nu au drepturi egale cu majoritatea? Mai sa fie, sau nu am citit eu bine.

Lasă un răspuns