„Deci, boss, am venit la festival, la Electric Castle. M-am trezit ieri dimineata pe la 12, am iesit din cort si m-am dus juma’ de metru in pamant. Mai intai am zis ca e de la cat am baut aseara si m-am culcat la loc. Cortul galben de la minutul 01 18 este al meu: Asa, bossulică. M-am trezit peste doua ore cu moaca in noroi. Zic: „Ej’ nebun, m-am culcat la Cluj si m-am trezit la Eforie la namol! Da’ cat pu*a mea am fumat?!” Cortul o luase la vale, iar eu aveam mormoloci in nas si am dat bot in bot cu un betiv care facea scuba diving in namol. Cica e ultimul trend la festivalul de anul asta. Am scuipat mormolocii si m-am uitat in jur: toate corturile pluteau! Ma doare undeva de ele. Da stii ce e nasol, boss? Ca a luat-o apa si pe prietena mea. Si eu o iubesc, gen! Acum e la două corturi distanta, pluteste pe salteaua de dormit. Ma uit la ea si ne dam sms-uri. Cat o mai rezista si ea… Eu stau de 4-5 ore in cort si pescuiesc din conservele si pet-urile care plutesc pe la botul meu. Dar nu am apucat mare lucru: am prins numai niste costita de fasole, putin pateut de ficat, o felie de paine integrala si un scafandru. O ard pe o dieta de legume, deci nu am mancat nimic azi. Toti nebunii din jur au cizme de cauciuc si se duc spre scena festivalului. Muzica  e misto, da’ cui ii mai pasa?! Eu fac ce vreti voi, gen. Pot sa stau si nemancat doua zile. Dar cizme de cauciuc nu imi pun nici sa ma omori! Alea sunt so…anii ’90, ca nu mi-as ierta-o niciodata! V-am scris sa va intreb: eu ce dracu’ fac acum?! Heeeeeelp! La albia de porci, de i-au zis astia scena, nu pot sa ajung. Cer ajutor de la organizatiile neguvernamentale care se ocupa cu sinistratii: 1. Rog sa se trimita urgent conserve de legume, legume proaspete si fructe bio pentru sinistrati. 2. Rog sa se trimita urgent donatii de: apa plata produsa in mediu igienic, Aperol si Smoothie. 3. Rog sa vina elicoptere in regim de urgenta! 4. Daca tot a luat-o apa pe prietena mea, poate cineva sa imi aduca alta?! 5. Daca nu puteti lua sinistratii cu elicopterul, macar poate cineva sa trimita barca aceea de la inundatii cu care a mers Ponta? Si pe baietii aia care sa o impinga? Dar sa isi puna si ei niste fulare, gen, ca uniformele alea le vin ca dracu’.” Ne auzim, sper. Xoxo.” PS: Are careva bilete Glastonbury Festival din Anglia? Ca am auzit ca ăia au pus corturile in deal.

Pune mana pe carte!
„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta.
Costa 39 de lei si se comanda numai online de pe www.bookzone.ro
cover_blogb

28175

 https://www.cronicipebune.ro/halta/

Cea mai tare afacere de la Electric Castle.

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Mesajul unui sinistrat-live din mocirla de la Electric Castle

  1. Funet Tulger says:

    ,,Se numeste Electric Castle pentru ca la câtă apă e pe jos, daca fulgera, moare toata lumea electrocutată”

  2. Pingback: Top 10 glume despre Electric Castle: „Inspiraţi de festival, sinistraţii din Vaslui vor DJ la următoarele inundaţii” | Gazetarul.ro

  3. Cristina says:

    nu este adevart minti!!! iti arat eu poze, a plouat dar nu cum prezinti tu!!! ai vreun interes sa te legi de Festival????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *