Home / (Pro)stirea zilei / Militienii loveste in coruptii care pescuiaza.

Militienii loveste in coruptii care pescuiaza.

Militienii este acea fiinta vie care prinde infractori, bey! Si militianul de la Politia locala, la fel.
Si pentru ca au terminat cu toti hotii, bey, avand uimitoarea performanta de a prinde cam zero hoti de telefoane pe luna, spre exemplu.
Fiindca au terminat cu toti aia cu mertzane, baieti de smecheri, care sunt prinsi cu viteza sau trecand pe rosu, dar scapa cu in telefon la sefii din Politie, militienii au trecut la copii. Acesti mari infractori ai tarii. Si-au pus radare in cucucuruz si indicatoare cu 30 km/h pe drum national. Asa si astia mai mici, de la Politia Locala, s-au pus pe prins braconieri. Dar nu pe aia adevarati!
Doi copii, Rica si Vali, cum scrie Radu Corniciuc pe Facebook, au fost incatusati si legati de un cos de gunoi. Ce au facut infractorii aia mici si deosebit de periculosi? Au pescuit 4 pestisori, bey, din lacul IOR! Ca sa manance, ca erau morti de foame, da? Au atentat la fondul piscicol al tarii, au distrus Economia Romaniei. Priviti ce palma ii da dom’ militian copilului.

Ce mai cauta asta in functie? Vorbim de Politia Locala din Sectorul 3.

Sursa video: Radu Ciorniciuc/facebook.


Alo, Protectia Copilului, va cheama cineva, poate raspundeti si voi. Poate va treziti si voi sa faceti ceva, ce ziceti?
Cat despre militienii astia, daca ei mai raman in Politia Romana dupa acest incident, chiar ne meritam soarta, fratilor. Maine ma astept sa puna catuse sugarilor care rup trandafirii din parc, iar poimaine sa incatuseze batranii care calca pe iarba.
OFERTA:

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Check Also

99% dintre romani nu stiu care este diferenta dintre Islamism ei Islam.

*Asta scriam acum 16 de ani intr-un referat, dupa un curs de Istoria Religiilor. Cred …

2 comments

  1. Politia locala NU ESTE POLITIA ROMANA! Sunt subordonati primariilor!

Lasă un răspuns