Ce a fost mai intai? Oul sau Iulia Albu?
Acum cativa ani, in urma sapaturilor arheologice, s-a descoperit o poza uimitoare.
Toti specialistii in evolutie, cercetatorii, filosofii si vanzatorii de la Avicola au convenit atunci ca fiinta din fotografie este strabunica Iuliei ALbu.
iulia
Cu aceasta ocazie, specialistii au raspuns si la intrebarea vitala pentru evolutia vietii: „ce a fost mai intai? Oul sau gaina?” Aproape toti convenisera ca oul a fost primul, pentru ca mai multe oua nefierte apareau in prima poza cu o primă femeie penibilă. Gaina aparand mult mai tarziu, cu ocazia Iuliei Albu.
Ieri, arheologii, sapand pe internet cu ajutorul motoarelor de cautare, au facut o descoperire uimitoare. Unică.
Mai sunt maxim 4-5 la fel:
reteConcluzionand: aceasta este, se pare, stra-strabunica Iuliei Albu. Iar raspunsul la intrebarea ce framantă intreaga omenire, „ce a fost mai intai? Oul sau gaina?” este foarte simplu: cocoşul.
Maine dezbatem alta intrebare cheie care frămantă poporul roman: cand au aparut primele pitipoance? Cine le-a lansat? Cine era in 1890 pe post de Capatos?
cbbb

AI CARTE, AI PARTE!

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro sau telefonic, la numarul 0314382822.

Fragment CARTE: „-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa!
El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui.
-Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet.
O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam:
-Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic?
Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.”

cover_blogb

Paginile mele: „Toate titlurile bune au fost date”cronicipebunesilviu iliuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.