Aceste haine, plus creaturile si accesoriile din dotare, fac parte din Colectia de Moda Hood by Air. Pentru ca moda nu este pentru toti, o sa incercam sa explicam putin:

Hood-by-Air-m-RS16-0368

Acesta este barbatul-uşă. Este ideal pentru postul de uşă de intrare in cluburi. Faci cioc-cioc cu inelul de jos, deschizi lacatelul si intri.

Hood-by-Air-ss16-Hero-0007-1132x620-1435754409

Acest model de haine si e gură este pentru cei ce vor sa para mereu mirati de ceva. Spre exemplu, ai o discutie extrem de plictisitoare, in care o mamica iti povesteste despre nemaivazutele aventuri ale copilului sau (de genul: azi a facut pipi singur). Vrei sa pari surprins/surprinsa, iar cu acest dispozitiv de gura vei reusi garantat.

578a3ff9007b0

El este John si a ramas asa cand l-a parasit prietena lui. S-a trezit intr-o dimineata cu acest breton sinistru, iar acum se autopedepseste si continua sa il poarte.

578a3fecaacbb

Emonuel. 25 de ani, necasatorit.Daca observati atent, unghia mare a mainii drepte este supradimensionata si foarte ascutita. Asta pentru cazurile de urganta cand Emonuel nu are lama la indemana.

578a3ff38d30a

Hans. Evadat acum doua zile de la sectia „Boli tropicale” de la Babes. Este cautat de tot personalul medical pentru ca a fugit cu halatul.

578a3ff6766ec

George. Evadat si el de la aceeasi sectie, a plecat si cu bandajul. Despre guri nu mai zicem  nimic, e vorba de muscatura unui tantar care are efecte secundare din cele mai urate.

578a3ff7cfb81

Relu, 39 de ani, din Falticeni. Sau: ce se intampla cand pleci spre oras cu geaca de blugi si pantaloni albi, dar ti-i prinzi in usa trenului.

578a3ffbc6d83

Tot Hans, dupa o auditie la Opera pentru postul de prim-balerina.

578a3ffa30be2

Pamfile Ion, dat in urmarire generala pentru ca a plecat de pe scaunul frizerului cu tot cu pelerina. Este recunoscut pentru faptul ca musca marul cu mandibulele din stanga si din dreapta.

578a40010bd7c

Petronela. Frumusete de toamna, chiloti pe deasupra pantalonilor, oleaca de geaca rupta. Floricelele din par ii dau un aer romantic.

Revenim.

Citeste si: Povesti pentru oamenii mari.
„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro sau telefonic, la numarul 0314382822.

Fragment din carte
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

sursa foto: Florin Palade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *