Home / (Pro)stirea zilei / Multe Dancila mai exista in PSD!

Multe Dancila mai exista in PSD!

Duduia aceasta senina e Ministrul Tineretului si Sportului.Va dati seama cum au numit-o?

-Esti tanara?

-Da!

-Ai facut sport?

-Merg la salon. Manichiurism? Sprancene viteza.

Intr-o declaratie a spus ca sportivii ar trebui sa tina dieta. Ca si cum un sportiv de performanta, care face antrenamente in fiecare zi, ar avea nevoie sa tina vreo cura de slabire cu varza. Sau sa isi bage pe gat doua degete, cum fac toate pitipoancele care mananca prea mult, ca sa isi mentina silueta.

Tot Dancila Doi a  mai declarat si ca un sportiv ar trebui sa manance bine cu o diurna de 25 de Ron pe zi. Adica mai usor cu pestele, carnita si mancarica gatita! Dati-o si voi pe un burger dimineata si o saorma seara, nu va ajunge?
Doamna ministru, va spun ca poate nu ati luat contact cu banii in ultimul timp. Poate ca salariul va intra direct pe card si nu va dati seama cum e cu cash-ul: 25 de Ron sunt banii aia cu care dvs. mancati 3 zile la cantina de la minister. Chiar 4 zile, ca la Parlament. Afara, in lumea reala, 25 de lei inseamna cateva fructe, exclus capsuni si struguri (scumpi rau), un iaurt (din ala ieftin), o bucatica de friptura si o apa plata. Daca mai raman bani si de apa plata. Nu ne atingem de peste si de alte lucruri sfinte.
In afara ministerului, in lumea reala, noi nu coboram din masini pentru care statul plateste benzina, noi nu avem salarii paralale de la partid, noi nu mergem prin tara sa dormim si sa mancam pe gratis, noi nu avem spitale smechere la care mergem sunand la directori.  Noi platim toate lucrurile astea cu… ati ghicit? Bani!
Daca nu stiti cum e afara, va invit intr-o minunata calatorie prin Bucuresti, in orice zi a saptamanii. Veti descoperi magazine care au afisate niste biletele magice la fiecare raft. Se numesc preturi. Va dau 25 de Ron si va las sa supravietuiti o ora, nu o zi. Desi ma tem ca, la cum sunteti obisnuita si la ce apucaturi de printesa aveti, dati toti banii la parcagiu.

 

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune


Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

Check Also

Cele mai tari oferte din magazinele patriei. (153)

De Silviu Iliuta–cronicipebune La 13 lei/kg. e pomana curata! Dumneavoastra stiti cati barbati au nevoie? …

Lasă un răspuns