Cred ca recordul mondial de imbecilitate a fost doborat zilele astea de romanii care cred ca Raed Arafat unelteste pentru ca ei sa nu petreaca Pastele cu familia si sa nu mearga la biserici.
Cum ar veni, Arafat Nadal asta sta pe telefoane cu musulmanii oculti, aia naspa dintre ei, si, intre un muezin, o bombitza si un ceai, comploteaza sa prelungeasca izolarea romanilor, cu un singur scop: „sa nu mearga Ionut de la Popesti la nashica si la nanashu cu oua rosii, sa nu se duca nevasta-sa, Matilda, la biserica, de Inviere.” Ba, va dati seama ca daca merg astia la biserica, musulmanii pierd tot? Daca musca si din cozonacii altora, Mahomed lacrimeaza!

In cazul in care sunteti in bula mea si nu credeti ca exista astia, va anunt eu – primesc multe mesaje – ca sunt mii. Zeci de mii, poate si mai multi. Si astia respira singuri, fara sa le numere cineva, ceea ce, trebuie sa recunosc, e o performanta pentru ei.
Am fost convins o vreme ca aia din gasca lui Steer – cei care-si prepara leacurile pentru pneumonie direct in ghiveciul cu leustean – sunt cei mai afectati la dibla din lume. Dar m-am inselat grav, astia ii bat la cwrul gol!
Cititul desteaptaaaa! Oferta de aprilie:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

3 thoughts on “„Musulmanul Arafat ne fura Pastele” – cred mii de romani.

  1. Dan P. Ulea says:

    Eu nu sunt in bula ta, iar in bula mea nu se rostogolesc asemenea aberatii. Deocamdata esti primul pe care il aud vorbind despre asa ceva. Daca chiar primesti „multe mesaje” de acest gen, cred ca tu ar trebui sa-ti schimbi bula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.